Kivagyok ettől a cumitól éjszaka. mit csináljak?
Nálunk oda van készítve 1-2 tartalékcumi a kisszekrényre. Igaz, nem a lányom veszi el, én kelek hozzá, de rögtön vissza is tudok aludni. Ha véletlenül elfelejtek odakészíteni másikat, akkor a hosszú keresgélés alatt ő, és én is nagyon felébredünk, nehéz visszaaludni mindkettőnknek. Mi már kb 10-15 cumit vettünk ( kaptunk), de most is csak max 4 van meg. A többi valahol a lakásban van eldugva. Pont ma gondolkoztam azon, hogy lehet, majd egyszer 5 év múlva találok egyet-egyet valahol, mert olyan lehetetlen helyekre pakolja a lányom. Volt már téli bakancsban, az is lehet, hogy úgy pakoltam el a téli cipőket, hogy van valamelyikben cumi:)
Visszatérve az eredeti kérdésre, lányom 15 hónapos és csak akkor találja meg alvás közben a cumiját, ha közvetlenül mellette van valahol. Csukott szemmel kaszál a kezével. Ha beleakad, akkor meg van, ha nem, akkor nyöszög.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!