Annyira sajnálom! Mit csináljak vele? És már én is nagyon kivagyok! Napközben ugy járok kelek mint egy zombi! Apa 12 órát dolgozik rá is ráfér az alvás, de 2 napja rémálom az éjszaka!
Figyelt kérdés
kisfiam 2. éjszakája nem alszik,2 foga már kint van gondoltam jön a másik kettő vettem neki ezt a homeopátiás kúpot tegnap este használtuk először de azt kell mondjam sokkal rosszabb volt az éjszaka!1 órát alszik (jó esetbe)aztán egyet fent van,nagyon nehezen alszik vissza!csurom nyál napközben a body-ja!eddig nagyon szerette a rágokákat de ha most ráharap akkor olyan égtelen sirásba kezd hogy megszakad a szívem!ezt az éjszakát hogy csináljam adjam a kúpott vagy semmit csak egy kis panadolt?már tanácstalan vagyok!kiságyban nem tudom vissza altatni magam mellett sem jó neki,ölben is probáltam de nem alszik vissza!2010. aug. 17. 08:14
1/10 anonim válasza:
A homeós cuccoknak kell egy pár nap mire hatnak, van, hogy először még össze is zavarják a babákat. Szerinzem ha már egyet adtál Neki, akkor adjad. Ezeket az éjszakákat "túl kell élni" KITARTÁS!
2/10 anonim válasza:
Én amikor már ilyen fájdalmai voltak a fiamnak a fogzástól, adtam neki egy Nurofen kúpot, így sokkal nyugodtabban aludt. Nem vagyok a gyógyszerezés híve, de ez az a pont volt, amikor úgy éreztem, hogy szükséges. Miért hagyjam kínlódni éjszaka, ha el is tudom mulasztani a fájdalmát, nem igaz!?
3/10 anonim válasza:
Nálunk is ez van egy hete:(Még csak az első foga jön.
Chamomilla CH 15-öt adok 3*5 golyót estére pedig a Viburcol kúpot.Kell 1-2 nap mire észrevehető a hatás.Nálunk ma volt az első éjszaka,hogy csak 1*ébredt fel de szinte azonnal visszaaludt.
4/10 A kérdező kommentje:
nekem 2*3golyót mondtak csak estére meg a kúpot!adjal többet neki a golyóbol?
2010. aug. 17. 09:10
6/10 anonim válasza:
Én ha már nagyon rosszul aludt a fiam, akkor Viburcol kúpot adtam neki (a Chamomilla nekünk semmit nem ért), de ha még így is óránként ébredt, akkor Nurofent is adtam neki. De szerintem a Panadol is jó. 2-3 éjszaka a legrosszabb, utána már javul az alvás, kitartást!
7/10 anonim válasza:
Áh ilyenkor szerintem már jöhet a Nurofen vagy Panadol! Remélem, aki ilyenkor homeo-s gyógyszerekkel kezelné a gyereket még mindig az próbálja ki egy jó fogfájáskor magán :)
8/10 anonim válasza:
Homeós bogyókból 5 golyó az alap adag, nem három!
9/10 anonim válasza:
Minden homeopátiás szer úgy működik,hogy először felerősíti a tüneteket és azután kezd el hatni.Szóval,ha most éjjel rosszabb volt szegény kicsidnek a kúp miatt,akkor az azt jelenti,hogy nála jó a kúp.Add neki továbbra is,meglátod hatni fog.
10/10 A kérdező kommentje:
a panadol sem ér semmit:(
2010. aug. 19. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!