Esténként jobban fájhat a babák pocija? Mit tudok csinálbi vele?
Figyelt kérdés
Ugyanazt eszem,mint eddig pedig. 4 hetes a babó.2011. máj. 14. 19:25
1/5 anonim válasza:
igen, fájhat jobban. meleg vizes fürdő, masszírozás
2/5 anonim válasza:
Ami nálunk bevált: nem tudom, hogy szoptatod-e vagy tápszeres. Ha szoptatod és bimbó védővel szoptatsz akkor azt el kellene hagyni. Etetés közben állj meg többször büfiztetni. Kicsit tornáztathatod is pelenkázáskor. A nagyon fájna gyógyszer tárba lehet kapni Infacol cseppet ezt lehet adni elvben minden étkezéskor de én amikor nagyon rossz éjszakáink voltak csak északára adtam evés előtt. Ez gyógyhatású készítmény.
3/5 anonim válasza:
édeskömény tea,infacol,espumisan cseppek...én mindent kipróbáltam,enyhítik a hasfájást :)
4/5 anonim válasza:
Édeskömény teával vigyázni kell, mert az szelesíti a babákat nálunk nem jött be, de érdemes még a kamilla teát is.
5/5 anonim válasza:
Nálunk kb 4 hetesen kezdődött a hasfájás. Minden látező dolgot kipróbáltunk, a gyógyhatású készítmények köözül talán az espumisan csepp volt, ami a leghatásosabb volt, összességében azt kell mondanom, hogy egyik sem vált be tökéletesen. Ami nálonk sokat javított, hogy a mellkasomra feltettem pocival felém, így melegítettem a hasát, el tudott aludni, a másik a vasalóval melegített ruhapelus a hasára. (lényeg a meleg). A harmadik pedig, hogy alkarra fektettem, egyrészt melegítettem, másrészt pedig szabadon tudott rúgkapálni, így lki tudta magát pukizni. A meleg fürdő is hatásos lehet. Drasztikusabbnak hangzó megoldás lehet a szélcső, csak akkor alkalmaztam, ha nagyon szenvedett, illetve a gyerekorvosunk írt fel gyógyszertári fájdalomcsillapítót, na meg ajánlotta, ha nagyon nagyon nagy a baj, akkor Germicid-C kúp felét adjam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!