Ha most a pocakomban nem izeg-mozog sokat a babám, inkább esténként aktív, arra számítsak hogy szülés után is ilyen lesz?
Nekem alig mozgott a lányom, utolsó hónapban nem volt olyan éjszaka, amikor hajnali 2-kor ne ébredtem volna fel. Utána már nem tudtam vissza aludni.
Mondhatni nyugodt volt a terhesség, jól elvoltunk egymással.
Első 6 hétben üvöltött délután fél6-tól este fél9-ig (fürdetésig). Utána, mint akit elvágtak! Evett és aludt. Kezdetek óta 1× ébredt fel éjszaka enni.
Most 2 hónapos és átalussza az éjszakát, nem kell fel enni.
Az üvöltős korszaka abba maradt szerencsére, de mióta leszokott a szopásról (6 hetesen pont), azóta a tápszer miatt bukós lett. Valamint van egy kis hasfájása, de nem vészes, lehet kezelni.
Nemsokára átfordul és eléggé aktív, de imád emellett aludni is.
Mindent összetéve, pokoli volt az első 6 hét, de áldom a jó istent, hogy ennyire nyugodt és kiegyensúlyozott lányunk van.
Teljesen más lesz kint. Bent nyugalom van, víz van, sötét van... Kint zaj van, fény van, fogdossák őt, fürdetik őt, stb.
Én babám a pocakomban meg sem állt, annyit mozgott, kint pedig tök jó kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!