Babamnak faj a pocija. A szelcsovet hasznaljuk, de nemigazan hasznal-nem mindig jon puki rajta-. Isszuk a komenymagos teat, infacolt, es az expumisant is kirrobaltuk. Melegvizses zacsit is hasznalunk. Van meg valamilyen gyogymod?
Szia!
Próbáld meg adj neki kamillateát és tegyél bele egy pici cukrot.Én úgy szoktam csinálni neki, hogy a vízbe kb fél percig lógatom a filtert és utána teszek bele annyi cukrot, hogy érezni lehessen az ízén, hogy édes.1.5 dl vízből szoktam csinálni és legalább 40-50 ml-t igyon meg belöle.Nálunk csak ez segített pedig ő is csak hőmérőzéssel tudott kakilni.Eleinte naponta adtam neki aztán 2 naponta és utána meg is szünt a probléma.Csak arra figyelj, hogy rendszeresen nem szabad kamillát adni neki mert kiszárítja a bélbolyhokat.Nálunk 1 hét alatt rendeződtek a dolgok!Remélem sikerül!
Szia! egy tuti tipp nálnk mind a háromszor ez vált be CHAMOMILLA VULGARIS a neve egy homeopátiás bogyónak a gyógyszertárba lehet kapni
az első két napon adjál a babának 3*5 gólyócskát műanyag kanálban feloldva kell 1-2 óra mire feloldódik, étkezés előtt 20 perccel ad neki és utána se egyen 20 percig utána fokozatosan csökkentheted az adagot napi 2*4 golyóra.
1-2 nap kell mire észreveszed a hatását
ez a bogyó annyira bevált hogy itt ahol lakunk az összes kismama ezt adja a gyéremékének az én javaslatomra, persze nem hittek benne, de mindenkinek bevált.
sok sikert eredményről írj légyszi
11 hetesen ennyi szeren túl vagytok?!
Biztos, hogy a hasa fáj? Pontosan mit csinál a kezével, lábával, amikor fáj a hasa? Mikor tör rá a hasfájás (evéshez képest)? Mit, milyen gyakran eszik?
Itt találhatsz hasznos infókat, nálunk a képen látható fogás vált be.
A köménymag teával tényleg óvatosan! Mióta nem adom a lányomnak, nem fáj a pocija. Szoptatód? Iszol tejserkentőt? Ha igen, attól is fájhat a hasa, én azt sem ihattam. Mi is szélcsöveztünk, nem mindig volt eredménye. Próbáld ki az alvó párduc pózt, amikor az alkarodon hasra fordítod a babát, és úgy ringatod. (Bocsi, de nem tudom normálisan megfogalmazni! :( )Az angol vizet nem lehet kapni itthon, mert hiány cikk.
Kapor tea:
Csecsemőknél csuklás, puffadás és hascsikarás ellen sikeresen használható teája. Mivel az anyatejbe átkerül hatóanyaga, hasfájós, nyugtalan babák anyukája igyon kaporteát ánizsmaggal és édesköménnyel.
Mindemellett tejelválasztást serkentő hatású.
Nekünk sokat segített a masszázs és a tornáztatás is és a hason fektetés. Jó sokat mocorog a hasán és megindítja a pukit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!