5,5 hós babámat csak cicin tudom elaltatni. Mit tehetnék, hogy ne csak a cicimen aludjon el?
Napközben kb 1-2 órát ha alszik. Hiába teszem le, hiába fáradt, nem alszik, csak nyűglődik. Próbáltam már tele pocakkal, hogy lefekszem mellé a nagy ágyon, de úgy sem, csak emelgeti magát forog, gurul, rám nevet, mosolyog, aztán sírdogál, küszködik, mert nem bír aludni. A cicmen elalszik utána 2 perc alatt. Este van mikor egyedül elzsongja magát az ágyában, ha már nem jó sehol, se cici, se a karomban. Az ágyban egy kis fejforgatás, dünnyögés után elalszik. Van mikor nem. De napközben egyáltalán nem birom altatni, csak cicivel.
Amikor dilis napja van a lányomnak,akkor én is a szájába szoktam rakni a culit,és elég gyakran álombacumizza magát,amikor fáradt.Van amikor már nem bírom,és berakom a kiságyba had nyekeregjen ott egy kicsit,és most is elaludt 10 perc után.Igazából ő sem tudta mi a baja.
Meg ma próbáltuk ki először a hordozókendőt,és nagyon bejött neki.Kb 2 perc után úgy bealudt dokitól hazafelé,hogy csak na,pedig már időszerű volt egy szopi.Igaz kell hozzá izomzat,meg egy kicsit megterheli a hátat.Nekem még a folyamatos hátsimi is bevált.
A cumival nem lehet becsapni, iszonyatosan sír, ha elveszem a cicimet, pedig csak dudlizza már. Hordozókendő? Lehet ki kéne próbálni, de attól tartok úgy sose lesz el egyedül, és az sem lehet, hogy abban altassam.
Köszi csajok. Várok még segítséget.
szia,
Sajna megnyugtatni nem tudlak, hogy hamarosan elalszik majd cici nélkül is.
Az én csajszim 10 hónapos és a mai napig cicivel alszik el.
Van néha kivétel amikor már annyira teleeszi magát tejjel, hogy már cicin sem jó, akkor jön apa. Mivel van hely a mellkasán egy jó szunyára, egy kis ringatás, füles mackó éneklés és már alszik is.
Irigyellek ám, hogy magától is elalszik! Az én bébim addig sírdogál, könyörgő szemekkel, míg fel nem veszem aludni. Persze nem hagyom sírni azt én nem tudnám megtenni vele, hogy sírva aludjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!