Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicámnak levágta a kocsi...

A kiscicámnak levágta a kocsi generátora az első két lábát. Mit tehetnék? Nem szeretném elaltatni.

Figyelt kérdés

Az egyik lábáról az újjait, maradt 1 körme, a másik lábát könyékből.

Az állatorvos szerint altassan el, mert nem lesz boldog cica, akkor sem, ha túléli.

2008. júl. 28. 16:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Az állatorvos egyáltalán nem tudhatja, hogy boldog cica lesz-e belőle. Ez csakis tőletek függ. Sok háromlábú kutyát láttam már pl., akik halál jól elvoltak. Fel sem tűnt nekik, hogy hiányzik vmi. Igaz, hogy a macska más típusú állatka, de én adnék neki esélyt.
2008. júl. 28. 16:35
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is az altatlás lenne a legjobb a kiscicának mert így csak szenved.
2008. júl. 28. 16:36
 3/23 anonim válasza:
96%

Szerintem is az altatás a legjobb ebben az esetben. :(

Gondolj bele, a cicáknak mennyire fontos a láb, a köröm, szinte mindent azzal csinálnak.

2008. júl. 28. 16:57
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
Gondol bele ha neked az egyik lábadat térből levágnák hogyan éreznél. Az tuti hogy először bezárkodott lennél. Te hogyan éreznél?
2008. júl. 28. 17:01
 5/23 anonim ***** válasza:
70%
Az embert sem altatják el örökre ha a kezét vagy a lábát elveszíti baleset miatt. Sokkal több gondoskodással boldog cica lehet ha túléli. És olvastam már olyat is, hogy művégtagot készítenek állatok számára.
2008. júl. 28. 17:07
 6/23 anonim válasza:
18%
kerdes hogy ha ennyire nem tudssz vigyazni egy hazi allatra akkor tulajdonkepen miert is tartod???
2008. júl. 28. 17:34
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem szobacica (mert akkor hogy is kerülhetett volna a kocsi közelébe??), akkor nagyjából nulla a túlélési esélye.

Ha kicsi, akkor bármilyen fájdalmas is neked, de jobb, ha elaltatják.

2008. júl. 28. 17:58
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
El kell altatni. A macskáknál sokkal fontosabb szerepe van az első két lábnak, mint a kutyáknál. Nem lesz boldog, mert nem tud semmit megfogni, és a macskáknál a vadászat, vagy csak annak imitálása nagyon fontos, gyakorlatilag az az életük, meg a szaporodás.
2008. júl. 28. 18:14
 9/23 anonim válasza:
92%
Ha kinti cica akkor fontosak a lábai, hiszen veszélynek van kitéve, idegen állatok, ami elől nem tud elmenekülni fél lábbal, nem tud fára mászni köröm nélkül, nem tud vadászni sem. Mosdani sem tud rendesen. Szerinted így boldog lehet?? Én imádom a cicákat, nem hagynám szenvedni.
2008. júl. 28. 18:27
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
Igaza van az előttem szólóknak fél lábbal semmit nem tud csinálni.Főleg ha a másik lábán még a mancsát is levitte gyakorlatilag lehet hogy nem is fog tudni még menni se.Szerinted boldog lehet egy olyan macska aki csak tehetetlenül fekszik nem játszhat más macskákkal,nem mászhat fára,nem vadászhat galambot,nem futkározhat az udvaron?
2008. júl. 28. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!