Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicámnak levágta a kocsi...

A kiscicámnak levágta a kocsi generátora az első két lábát. Mit tehetnék? Nem szeretném elaltatni.

Figyelt kérdés

Az egyik lábáról az újjait, maradt 1 körme, a másik lábát könyékből.

Az állatorvos szerint altassan el, mert nem lesz boldog cica, akkor sem, ha túléli.

2008. júl. 28. 16:30
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
31%
altassátok el... szegény csak szenvedne így. Nekünk van egy csomó kiscicánk, ha szeretnél másikat.
2008. júl. 28. 18:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a cicád akkor meg kell tenned..:(Jajj rossz belegondolni szegény cicára.Te is tudod hogy neki ez lenne a legjobb szerintem csak félsz a veszteségtől. De ilyen dologban nem szabad önzőnek lenni. cSakis az ő érdekeit kell nézned.Képzeld csak milyen lehet hogy látod játszanak a barátaid , társaid fára másznak de te ezt nem teheted mert nincs mivel mászni. Fáj is a helye vagy bekébul a sok fájdalom csillapítóba. Ha te lennél a cica mit tennél.??!?Mindannyian tudjuk. Az ő érdekébe tedd meg ne hagyd hogy szenvedjen. Hidd el jobb lesz neki és egy idő után neked is.
2008. júl. 28. 19:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Rokon kiscicájának a lábát is levágták,igy 3lábú kiscica maradt,mondjuk azóta már megnőtt,de ugyan olyan,mint 4lábbal. Továbbra is tud szaladgálni,játszadozni. Szerintem nem kell elaltatni.. És,hogy milyen cica lesz,az rajtad áll.Ha vigyázol rá és törödsz vele,akkor boldog cica lesz..:)
2008. júl. 28. 20:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne altasd el szegényt.Neki is épp úgy megvan a joga az élethez ahogy egy embernek is akinek hiányzik egy végtagja.Ezentúl tartsd őt a lakásba,ott biztonságba lesz.1-2 hónap múlva olyan otthonosan fog mozogni a cica hogy el se hinnéd.Egyik barátom szomszádjába olyan cica van akinek az első 2 lába térdből levan vágva(egyszer úgy ment haza)és nem alatták el és a macska tökéletesen elvan.szerintem adj neki egy esélyt.
2008. júl. 29. 17:22
 15/23 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani de szerintem jobb elaltatni.Én is nehezen mondanám ezt ha az én cicámról lenne szó.
2008. júl. 30. 08:14
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél helyette egy másik aranyos cicát, nekem van egy! A részleteket leírhatom neked, ha nagyon szeretnéd!!! :)
2008. júl. 30. 21:23
 17/23 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem adok neki egy esélyt.
2008. júl. 30. 22:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Majd ha meglátod, hogy nem tud játszani, karmolni, szaladni, ugrani, mosakodni meggondolod magad. Lehet, hogy fájdalmai is lesznek, és erről te nem fogsz tudomást szerezni. Nagyon nehéz döntés, nem irigyellek.
2008. aug. 1. 09:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudsz róla gondoskodni, ne altasd el.

Tavaly egy kedves ismreősünk kiskutyáját elütötte egy kocsi, a medencéjét teljesen összetörte. A kiskutya felgyógyult, de a két hátsó lába sose lesz a régi. Megtanult "másként" élni, gyakorlatilag a két első lábán szaladgál, játszik a többi kutyával, jókedvű, játékos - ha ember lenne, feltehetően azt mondanánk, boldogan él.

A te cicusod esetében sem arról van szó, hogy állandó kínok között kell vegetálnia, megtanulja a lehetőségeit kihasználni, és imádni fog titeket.

Sok erőt kívánok a huhogások elviseléséhez, és immádd csak tovább a cicust. :)

2008. aug. 1. 23:38
 20/23 anonim ***** válasza:
hello! csak azt szeretném kérdezni, hogy mi van azóta a cicussal?
2008. aug. 29. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!