Milyen ételeket tehetnék 8 hónapos babám elé, amit magától el tud rágcsálni?
Kenyérhéj. Persze arra is kell figyelni, mert a lányom múltkor letépett egy darabkát, feltapadt a szájpadlására,és hányt tőle. :(
De az alap, hogy akármit adsz neki, úgyis figyeled.
Amúgy a banán is jó ötlet, mert azt el tudja nyammogni. De pl. én almát is adtam már neki, azt is elcupákolja. :)
pufi,nekem mind a három gyerekem kapta,és mind egészséges.
fagyitölcsér,babapiskóta,banán.
És csatlakozóm az egyik előttem szólóhoz,végulis sokmindent tudsz neki adni,hiszen a legfontosabb bármit is adsz elé,mindig figyeld,hiszen egy sima kis pufitól is megfulladhat felügyelet nélkül.
Azért félek, mert a múltkor kapott kenyérhéjat, akkora darabot, hogy meg tudja fogni és nyammogni. Mondtam a férjemnek, hogy figyelje, de mire odanézett, már eltűnt az egész kenyérhéj :((( Pedig előtte adtam oda neki, így ő le tud nyelni egy kb. 5 cm-es darabot is egyben. Nem gondoltam volna. Szerencsére nem lett baj.
Félek megkérdezni, de mi van ha baj lesz?
A kölesgolyót nem egyben kapja be? Azt hogy fogja meg?
A főtt zöldség nagyon jó ötlet! Ezt kipróbálom mindenképpen. Biztos nagyon élvezné, hogy hozzányúlhat az ételhez, mert eddig csak én kanalaztam neki mindent, nem engedtem maszatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!