Szerintetek baj, hogy mindenáron kisfiút akarok? Ha lányom lesz akkor nagyon csalódott leszek.
Én elsőre szerettem volna lányt- fiu lett, de utána már csak fiut akartam! :) Lett is még kettő belőle. Én nagyon szeretem, őket- de ugyanúgy szeretném őket, ha kislányok lennének, vagy vegyesen fiuk-lányok.
Csak az számít, hogy egészségesek! (meg persze csodálatosan szépek és okosak is persze;D)
EGyébként nincs azzal baj, ha valaki kicsit jobban akar kisfiut, mint kislányt- de azért azon gondolkozz el, amit írtál, hogy ott is hagynád a kórházban, ha lány lesz...
Ez azért durva. Ha lányod lesz- belejösz a lányos dolgokba és kész! Azért fogod őt imádni mert kislány!
És ilyenekre ne is gondolj!
Amióta megtudtam, hogy végre terhes vagyok, egyáltalán nem érdekel, hogy fiú lesz vagy lány. Egyszerűen nem foglalkoztat a kérdés. Örülök neki, hogy összejött és azért imádkozunk, hogy maradjon meg és legyen egészséges. Fiú vagy lány, tök mindegy. Mindenféleképpen egy tökéletes kis emberi lény lesz.
A csalódottság bizony tönkreteheti az életet, leginkább a gyerekét. Már most elkezdhetsz gyűjteni a terápiára.
Ja igen, a válaszom a 27-esnek is szól. Amúgy szerintem a kérdező biztos hogy nem írta komolyan, amit írt.
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!