Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek baj, hogy mindenár...

Szerintetek baj, hogy mindenáron kisfiút akarok? Ha lányom lesz akkor nagyon csalódott leszek.

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 20:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én elsőre szerettem volna lányt- fiu lett, de utána már csak fiut akartam! :) Lett is még kettő belőle. Én nagyon szeretem, őket- de ugyanúgy szeretném őket, ha kislányok lennének, vagy vegyesen fiuk-lányok.

Csak az számít, hogy egészségesek! (meg persze csodálatosan szépek és okosak is persze;D)

EGyébként nincs azzal baj, ha valaki kicsit jobban akar kisfiut, mint kislányt- de azért azon gondolkozz el, amit írtál, hogy ott is hagynád a kórházban, ha lány lesz...

Ez azért durva. Ha lányod lesz- belejösz a lányos dolgokba és kész! Azért fogod őt imádni mert kislány!

És ilyenekre ne is gondolj!

2013. szept. 17. 09:19
 32/34 anonim ***** válasza:

Amióta megtudtam, hogy végre terhes vagyok, egyáltalán nem érdekel, hogy fiú lesz vagy lány. Egyszerűen nem foglalkoztat a kérdés. Örülök neki, hogy összejött és azért imádkozunk, hogy maradjon meg és legyen egészséges. Fiú vagy lány, tök mindegy. Mindenféleképpen egy tökéletes kis emberi lény lesz.

A csalódottság bizony tönkreteheti az életet, leginkább a gyerekét. Már most elkezdhetsz gyűjteni a terápiára.

2013. szept. 17. 09:25
 33/34 anonim ***** válasza:
Én is kisfiút akarok :) Már van egy fiam, és el nem tudnám képzelni hogy lányom legyen, pedig először azt szerettem volna. Nézegetem a lányos játékokat, és egyszerűen nem tetszenek.... én fiús anyuka vagyok! DE! Ha kiderülne hogy a kistesó kislány lesz, ugyan úgy örülni fogok Neki is, csak meg kell barátkoznom a csajos játékokkal meg a rózsaszín ruhákkal (azok sem tetszenek igazán). Jah és nem azért írom, mert full irigy vagyok azért amiért nem lányom lett, hanem azért mert így érzek jelenleg. Miért is irigykedne bárki a másik gyerekére? Te úgysem tudsz olyan gyereket csinálni mint az enyém :) akár fiú, akár lány :D remélem érted mire gondolok....
2013. szept. 17. 11:12
 34/34 anonim ***** válasza:

Ja igen, a válaszom a 27-esnek is szól. Amúgy szerintem a kérdező biztos hogy nem írta komolyan, amit írt.

Utolsó voltam

2013. szept. 17. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!