Szerintetek baj, hogy mindenáron kisfiút akarok? Ha lányom lesz akkor nagyon csalódott leszek.
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 20:52
21/34 anonim válasza:
Azért a nők általában kislányt szeretnének! Ez látszik a hozzászólásokon is! Akinek fia lett, eleinte az is lányt akart! Persze az már más kérdés, hogy kinek mit dob a gép!
22/34 anonim válasza:
Most komolyan a hajfésülés a bajod? Vágathatsz bubi frizurát és kész. Mivel több "kínlódás" egy lány mint egy fiú?
23/34 anonim válasza:
1. válaszadó vagyok. Már felnőtt voltam, mikor lett 3 öcsém. Hidd el, fitymaszűkülettel/letapadással sokkal több kínlódás van, mint a hajfésüléssel :D
24/34 anonim válasza:
Magadat meg szoktad azért fésülni?
25/34 anonim válasza:
Ha nem kell a kislány, add nekünk :) Igaz, terhes vagyok és fiút szeretnék, és van már egy fiunk, de ha kapok egy potyababát, jöhet! :) A poént félretéve, szülés után majd írd meg hogy ott hagytad-e a kórházban a kislányodat. Anyukám elmesélte hogy ő sírt amikor megszülettem, mert fiút akart, és a doki megkérdezte hogy neki adnak-e, látta hogy anyukám annyira kétségbe van esve hogy lány lettem. Végül hazavittek és szerettek, de a lelkem mélyén mindig szarul esett a dolog.
26/34 anonim válasza:
Én is pontosan így voltam màr a fogantatàs elött is a nevén szólítottam mindig kérdeztem hogy "mikor jösz màr Zsombor":)
Meg sem fordult a fejemben hogy làny lesz,söt én olyan vakmerö voltam hogy még mielött az orvos mondta volna hogy mi lesz én màr a kék kocsit is megvettem.Hàla az égnek késöbb az ultrahangon kukuc volt.Én mindig azt mindtam ha véletlen làny lenne tegyék vissza és én kérem a fiamat:)
27/34 anonim válasza:
Szerintem a kérdező full irigy a lányos anyukákra! Megtudta, hogy fia lesz és így nyugtatja a lelkét ;-) persze a szíve mélyén lányt szeretne! Süt róla!
28/34 anonim válasza:
Azért az durva, hogy vannak nők (anyák...), akiknek ennyire fontos, hogy egy bizonyos nemű legyen a gyerekük és képesek kijelenteni olyat, hogy ha nem olyan nemű haza se viszik/nem kell nekik. Egy emberről van szó. Nekem is megvan az elképzelésem, hogy milyen nemű babának örülnék jobban, de tudom, hogy bármi is lesz ugyanannyira fogom szeretni, mert így is úgy is az enyém/miénk.
29/34 anonim válasza:
Szegény gyerek. Nyugodtan pontozz le, de s.zar anya vagy.
Anyai ösztön 0.
30/34 anonim válasza:
2 fiam van.3 ik terhességnél is fiúra vágytam, nem akartam lányt semmiképp ( engem gyerekkoromban molesztàltak, nem éreztem magam elég erősnek hogy megvédjem a lányom az esetleges rossz emberektől. ) 14 hetes ultrahangrol ugy jöttem ki, bögtem, nem akartam lányt. Pedig lány lett. Amikor megszületett, ott már tudtam: bennem van az az erő amivel megvédhetem. Legalább is amig fel nem nő. Lehet kicsit paramami vagyok de köszöni szépen jol van. És én boldog cagyok hpgy van egy kis hercegnő mellettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!