Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek baj, hogy mindenár...

Szerintetek baj, hogy mindenáron kisfiút akarok? Ha lányom lesz akkor nagyon csalódott leszek.

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 20:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Én haza sem viszem ha lány lesz. D
2013. szept. 16. 21:09
 12/34 anonim ***** válasza:

Én meg a fiút nem vinném haza :D

Egy normális ruhát nem tudnék venni neki!

2013. szept. 16. 21:13
 13/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy páromnak mindkét fajtából van egy egy gyereke. Én úgy tudom, hogy a baba neme a férfiakon múlik.
 14/34 anonim ***** válasza:
82%
Ha így gondolkozol, akkor se fiú se lány nem való neked. Remélem csak vicceltél...bár elég rossz vicc volt...
 15/34 anonim ***** válasza:
85%
Ezt kellet volna a te szüleidnek is tenni veled.
2013. szept. 16. 21:14
 16/34 anonim ***** válasza:
Igen, a férfiakon múlik. A spermaképződésnél az elősejt szétválásánál mindig fele-fele arányban vannak a fiú és a lány spermiumok, szóval mindig 50% az esély...
2013. szept. 16. 21:15
 17/34 anonim ***** válasza:
82%
Ez így nagyon gáz, remélem megváltozik a véleményed, különben sajnálom szegény gyereked.
2013. szept. 16. 21:16
 18/34 anonim ***** válasza:
Akkor rossz családba házasodtál be, mert nálunk csak fiúk vannak, mindenki álmodozik egy lányról, de mindenhol csak csak fiúk szültnek. 2. generáció és csak fiúk, csak beházasodott lányok vannak.
2013. szept. 16. 21:18
 19/34 A kérdező kommentje:
Én nem akarok egy lánnyal kínlódni. Fésülni a haját stb.
2013. szept. 16. 21:23
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

No én pedig másodikra is lányt akartam. A neve megvolt, láttam magam előtt, hogy milyen lesz, fel sem merült, h kukacos lesz, és az lett.. Persze amikor úgy dönt az ember, hogy jöhet a baba, akkor gyereket akarunk, nem kislányt vagy fiút, és lányt akartam, csak lányt.

Mindenesetre én kb a 4. UH-n hittem, el, hogy tényleg kukacos, és talán csak akkor fogadtam el, amikor 32 hetesen, visszatartásra befektetek, akkor iszonyat lelkifurdalásom lett, és valahol még mindig meg is van.. Egyébként SEMMIÉRT sem adnám az én csillagszemű kispasimat, akit imádok, és huncut, bújós, gyönyörű, szeretet csomag:) 15 hónapos mára, Imádom:):)

Ja még annyi, hogy az én ismerősi körömben akik nagyon ezt vagy azt akartak tuti az ellenkezője lett..

2013. szept. 16. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!