Szerintetek baj, hogy mindenáron kisfiút akarok? Ha lányom lesz akkor nagyon csalódott leszek.
Én meg a fiút nem vinném haza :D
Egy normális ruhát nem tudnék venni neki!
No én pedig másodikra is lányt akartam. A neve megvolt, láttam magam előtt, hogy milyen lesz, fel sem merült, h kukacos lesz, és az lett.. Persze amikor úgy dönt az ember, hogy jöhet a baba, akkor gyereket akarunk, nem kislányt vagy fiút, és lányt akartam, csak lányt.
Mindenesetre én kb a 4. UH-n hittem, el, hogy tényleg kukacos, és talán csak akkor fogadtam el, amikor 32 hetesen, visszatartásra befektetek, akkor iszonyat lelkifurdalásom lett, és valahol még mindig meg is van.. Egyébként SEMMIÉRT sem adnám az én csillagszemű kispasimat, akit imádok, és huncut, bújós, gyönyörű, szeretet csomag:) 15 hónapos mára, Imádom:):)
Ja még annyi, hogy az én ismerősi körömben akik nagyon ezt vagy azt akartak tuti az ellenkezője lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!