Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem akarok még mindenáro...

Miért nem akarok még mindenáron babát?

Figyelt kérdés

Lassan 28 éves leszek. Elnézve a korosztályom már mindenhol baba születik. Mi valahogy nem szeretnénk még picurkát, pedig minden adott a gyermekvállaláshoz.

Talán baj van velem, velünk, nem akarjuk feladni a nyugis kis életünket?

Ez már mindörökké így lesz?

2009. febr. 12. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam vele, sőt, úgy gondoltam, hogy soha nem akarok gyereket. Aztán egyik nap váratlanul bekattantam, és mondtam a férjemnek, hogy na akkor most hajrá :) Nagyon örült neki, bár először megrémült, mert félt, hogy pár nap után meggondolom magam.

29 éves vagyok, 34 hetes kismama és egy percre se jutott eszembe, hogy mégse kellett volna :) a legjobb döntésem, napról napra jobban szeretjük, és nagyon várjuk :)

ha már feltetted ezt a kérdést, akkor téged is foglalkoztat a téma, ne félj, előbb utóbb jönnek az anyai érzések, nem kell erőltetni, még nem késtél el semmivel

2009. febr. 12. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
cia á nemhiszem én félek a tütöl meg minden ilyesmitöl énis azt mondtam nem kell nekem gyerek , meg erre a világra stb.... és látod itt vok !!! még most kezd el ha jönn fogad el mert ha akarod és nem jönn össze az kegyetlen én csak 4 honapja probálom és elhiheted szörnyü:(((
2009. febr. 12. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Szia, 37 évesen sem akarok. Nálam lehet, hogy így lesz "mindörökké". Ámen:)
2009. febr. 12. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mas is van igy, manapsag sokan szulnek 30 felett is.

Csak azert, mert a baratnoid szultek mar, te ne tedd!

Csak akkor szulj, ha mar minden eroddel ugy erzed, bar az igazsag az is, minel tovabb varsz, minel jobban megszokod a kenyelmes eletet, annal nehezebb lesz feladni.

De lehet, hogy nem jon el az anyai erzes nalad, van ilyen is, ki tudja.

2009. febr. 12. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem mindenki máskor válik készre erre a nagy feladatra. Ha úgy érzed, hogy még nem jött el az idő, ne vállald be csak azért, mert a kortársaid közül többen is babáznak már. Majd eljön a te időd is. Az te rajtad is múlik, hogy mikor. Másik oldalról nézve: persze, könnyebb, ha az ember nyugisan él, de akkor sosem lesz gyereke. Sosem lesz olyan, hogy "tökéletes időszak", mindig kell valamit csinálni.
2009. febr. 13. 00:37
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

hu, az elso bejegyzest mintha en irtam volna, csak én 37 hetes vagyok! :)

nem kell aggódnod, nincs veled semmi baj, csak azert nem jo szulni, hogy "ne fuss ki az időből", igazából ez az érzés van akinél "szépen lassan érik", és van, akinél beüt, mint a ménkű :)Te valószínűleg az utóbbi vagy.

Tudom, hogy 29 évesen picit későn kezdtem el én is (ugye, ha több babát szeretnénk), de nekem kellett ez az idő, hogy megérjek, hogy képes legyek lemondani dolgokról, stb.

2009. febr. 13. 07:23
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Szia, nyugodj meg nincs semmi gond veled plane nem 28 evesen. Ennyi idosen meg en sem akartam babat egyaltalan. A munkam is nagyon porgos volt, izgalmas rengeteg utazassal Minden reggel azzal keltem, hogy majd jovohonapba hova utazok, hogy alakitsam a napomat, hogy minden beleferjen, egyszeruen nem tudtam magam elkepzelni otthon egy babaval azon agyalni, hogy mit fozzek ebedre stb. Beleorultem volna mert ugy ereztem ezek a dolgok engem nem tudnak lekotni. Most lassan 31 vagyok es azon izgulok, hogy pozitiv legyen hetvegen a teszt. Es igenis otthon fogok majd ulni azon agyalni, hogy mit fozzek ebedre, sot biztosan itt is fogok kerdezoskodmi ki mit fozott a babonak x honaposan. :) Hidd el mindenki idejeben eljon az az ido amikor babat szeretne majd. Es ha nem jon el akkor nem muszalj szulni. Nincs ebben semmi rossz. De hidd el ha teged mar foglalkoztat ez a kerdes akkor hamarosan eljon majd az ido. :) Addig elvezzetek egymast a paroddal/ferjeddel es ne aggodj meg 10 ev mulva sem leszel idos hozza!
2009. febr. 13. 09:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 14. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!