Miért nem akarok még mindenáron babát?
Lassan 28 éves leszek. Elnézve a korosztályom már mindenhol baba születik. Mi valahogy nem szeretnénk még picurkát, pedig minden adott a gyermekvállaláshoz.
Talán baj van velem, velünk, nem akarjuk feladni a nyugis kis életünket?
Ez már mindörökké így lesz?
Én is így voltam vele, sőt, úgy gondoltam, hogy soha nem akarok gyereket. Aztán egyik nap váratlanul bekattantam, és mondtam a férjemnek, hogy na akkor most hajrá :) Nagyon örült neki, bár először megrémült, mert félt, hogy pár nap után meggondolom magam.
29 éves vagyok, 34 hetes kismama és egy percre se jutott eszembe, hogy mégse kellett volna :) a legjobb döntésem, napról napra jobban szeretjük, és nagyon várjuk :)
ha már feltetted ezt a kérdést, akkor téged is foglalkoztat a téma, ne félj, előbb utóbb jönnek az anyai érzések, nem kell erőltetni, még nem késtél el semmivel
Mas is van igy, manapsag sokan szulnek 30 felett is.
Csak azert, mert a baratnoid szultek mar, te ne tedd!
Csak akkor szulj, ha mar minden eroddel ugy erzed, bar az igazsag az is, minel tovabb varsz, minel jobban megszokod a kenyelmes eletet, annal nehezebb lesz feladni.
De lehet, hogy nem jon el az anyai erzes nalad, van ilyen is, ki tudja.
hu, az elso bejegyzest mintha en irtam volna, csak én 37 hetes vagyok! :)
nem kell aggódnod, nincs veled semmi baj, csak azert nem jo szulni, hogy "ne fuss ki az időből", igazából ez az érzés van akinél "szépen lassan érik", és van, akinél beüt, mint a ménkű :)Te valószínűleg az utóbbi vagy.
Tudom, hogy 29 évesen picit későn kezdtem el én is (ugye, ha több babát szeretnénk), de nekem kellett ez az idő, hogy megérjek, hogy képes legyek lemondani dolgokról, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!