Vérzékeny vagyok és tetkót akarok csináltatni mindenáron. Lehet? Valami írást akarok. és mennyibe kerülne kb?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 12:39
1/4 anonim válasza:
Neked nem lehet tetoválásod vérzékenyként. Be kell érned a rajzolt betűkkel.
2/4 anonim válasza:
Milyen típusú a betegséged? Veleszületett, vagy szerzett?
3/4 A kérdező kommentje:
hát nem az h vérzékeny vok.am szívbeteg vok.és igy születtem.ez sztm nem vérérzékenység de nem tom.
2010. okt. 20. 15:03
4/4 Sereg László válasza:
ha haemophilia a-s vagy és injekciózod magad akkor lehet mivel nekem is van a hátamon egy kissebb tetoválás. nekem 2000NE előtte 2000NE utánna. és semmi probléma nem volt. A tetoválót természetesen tájékoztatnod kell a betegségedről és arról hogy a megfelelő orvosi intézkedéseket elvégezted IGAZOLD IS! ha teheted menj be egy ügyeletre és ott adasd be és a gondozási naplódba irják be hogy megkaptad. egyébként semmi komoly. én gyöngyösön csináltattam SZALONBAN nem házi maszek műhelyben és 3500 ft volt. ha kérdésed van írd meg privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!