Új életet akarunk kezdeni! Célirány:skandinávia! Melyik országba érdemes menni? Nem akarok mindenáron szakmában elhelyezkedni, szinte bármit elkezdenék, csak megéljünk belőle! Természetesen az adott nyelvet is megtanulnám elötte alapszinten!
Tudom Norvégia drága,Svédországban barátságtalanok,Finnországban sötét van stb.,de jó lenne valami használható info!
Köszi
Alapnyelvtudással ma már egyik országban sem fogsz tudni boldogulni.
Úgy tanuld meg a nyelvet,hogy értsd mit mondanak,mit kérdeznek,és tudj kommunikálni..Ha ez nem megy addig ne is induljatok el.
Én Angliában élek,és egy munkaközvetítő irodában dolgozom.
Az igaz,hogy alap nyelvtudással már nem sokat ér el az ember(legalábbis Angliában) de nem kérünk nyelvvizsga papírt.Ha tud angolul az illető,akkor nagy esélye van hogy munkát kapjon.Ha nem tud vagy épphogy tud akkor sajnos olyan kapja meg a melót aki tud beszélgetni.Nem érdekel senkit a nyelvvizsgája.
Ha boldogulni akarsz külföldön akkor tudj nyelvet beszélni.
azért azt kétlem,hogy papírt kérjenek a nyelvvizsgáról,ahelyett,hogy egy interjún megbizonyosodjanak a tudásról!
alapszint nálam azt jelenti,hogy megértem amit mondanak illetve válaszolni is tudok!
különben melyik skandináv országban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!