A névadóra egy párt kell választani? Hogy müködik ez? Nem lehet a névadókat úgymond keresztszülőnek hivni? Vagy ő nekik mi a nevük?
olvasgatom a hozzászólásokat, egy kérdés (bocs.)
mennyi idősen szokták ezt a rendezvényt megejteni?
Makói anyuka!
Itt sajnos nem fog menni, az írás, mert mind "anonímek" vagyunk. De majd megpróbálok privát e-mail-t írni, ha intéztem valamit!
Hát én nem tudom amikor szeretnénk névadót akkor már a kislánYOM 2 ÉVES LESZ????
A KISFIAM, MEG 1
Megint én vagyok. Nincs semmi gond az életkorokkal, ennek egyáltalán semmi jelentősége nincs. Az én kisfiam is egy éves volt. Én is megkérdeztem az ügyintéző hölgyet, hogy szokás-e még ilyenkor is tartani, és magától értetődően mondta, hogy persze, még később is szoktak, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik nem pár hónapos babát vittek oda.
A két évessel max. csak annyi lehet a gond, hogy majd megy mindenhová, ami érdekli, nem fogja végigvárni a fél órás ünnepséget egy helyben. Habár ezt is meg lehet oldani némi játékkal, így lekötöd a figyelmét egy kis időre! (Főleg, ha az a játék még új is! =oD)
Ne hagyjátok ezt ki lányok, gyönyörű volt, és dagadtunk a büszkeségtől! Ezért az élményért így utólag is bármikor kiadnék ennyi pénzt! A nagyszülők is sírtak örömükben a szép beszéd hallatán, adjátok meg magatoknak és nekik is ezt az örömet! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!