Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A névadóra egy párt kell...

A névadóra egy párt kell választani? Hogy müködik ez? Nem lehet a névadókat úgymond keresztszülőnek hivni? Vagy ő nekik mi a nevük?

Figyelt kérdés
úgy szeretnénk a párommal névadót választani, hogy az ő gyerekkori barátja, meg az én legjobb barátnőm.de nem tudjuk hogy ez igy megoldható e? nem kellemetlen-e a másik fél számára?hogy hivják a gyerekek majd őket?azért nem szeretnénk megkereszteltetni őket(két gyerkőc is van) mert nem vagyunk vallásosak,és nem tudunk úgy választani, hogy ők is(a jelöltek) bérmálkoztak,vagy konfirmáltak volna?hogy is van ez? mit tegyek? mennyibe kerül? kell e érte fizetni? olyan joguk lesz ,mintha keresztanya-meg keresztapa lenne?mert ugye a keresztszülőket lehet keresztanyának szólitani,de a névadónál mit mondasz????névadóanya??:)
2009. okt. 27. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

olvasgatom a hozzászólásokat, egy kérdés (bocs.)

mennyi idősen szokták ezt a rendezvényt megejteni?

2009. okt. 30. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Makói anyuka!

Itt sajnos nem fog menni, az írás, mert mind "anonímek" vagyunk. De majd megpróbálok privát e-mail-t írni, ha intéztem valamit!

2009. okt. 30. 19:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat..és kicsit sem zavar hogy más is érdeklődik..leglább látszik, hogy mást is érdekel a téma:)üdv..mindenkinek jó szervezkedést..
2009. okt. 31. 09:41
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom amikor szeretnénk névadót akkor már a kislánYOM 2 ÉVES LESZ????

A KISFIAM, MEG 1

2009. okt. 31. 09:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok. Nincs semmi gond az életkorokkal, ennek egyáltalán semmi jelentősége nincs. Az én kisfiam is egy éves volt. Én is megkérdeztem az ügyintéző hölgyet, hogy szokás-e még ilyenkor is tartani, és magától értetődően mondta, hogy persze, még később is szoktak, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik nem pár hónapos babát vittek oda.

A két évessel max. csak annyi lehet a gond, hogy majd megy mindenhová, ami érdekli, nem fogja végigvárni a fél órás ünnepséget egy helyben. Habár ezt is meg lehet oldani némi játékkal, így lekötöd a figyelmét egy kis időre! (Főleg, ha az a játék még új is! =oD)

Ne hagyjátok ezt ki lányok, gyönyörű volt, és dagadtunk a büszkeségtől! Ezért az élményért így utólag is bármikor kiadnék ennyi pénzt! A nagyszülők is sírtak örömükben a szép beszéd hallatán, adjátok meg magatoknak és nekik is ezt az örömet! :o)

2009. okt. 31. 14:06
 16/16 A kérdező kommentje:
szia, köszönöm..hát az én kislánYOMAAT NEM igazán tudom játékkal lekötni,nincs ötletetek esetleg hogy hogyan tudnám?milyen játékkal,nagyon eleven...20hónapos)igazán semmi sem köti le?most nemrég született kisöccse,az tetszik neki, dehát vele nem játszhat, ő pedig 2 hónapos lesz
2009. nov. 1. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!