Aki egyedul maradt terhesseg es szules utan, hogy talalt ujra part?
Szia!
Az első kisfiam amikor megszületett, utána az akkori férjem el is hagyott bennünket. Nem is látogatta, szerencsére.
A szüleimnél laktunk és sokáig nem volt senkim, depressziós voltam egy ideig is. De aztán megtört a jég és igaz, 4 évet várnom kellett, de jött életem szerelme :)
Azóta együtt vagyunk, összeházasodtunk és 9 hónapja, megszületett az első közös gyermekünk.
Azt még hozzáteszem, hogy a nagyobbik kisfiamat a férjem örökbe fogadta. :)Azóta eltelt már pár év. De boldogok vagyunk.
Ha Te ilyen helyzetbe kerültél, kívánom, hogy találd meg a boldogságot. De egyébként egy gyermek nagyon sok erőt tud adni. Nekem is az első kisfiam adta az erőt. Ha Ő nincs, én megbolondultam volna :)
Sok sikert!
Szia.
Hasonló cipőben járok én is.Nálunk látogatja a gyereket bár ne tenné!Hidd el sokkal nehezebb folyamatosan látni öt,beszélni vele stb.
A kérdésre válaszolva:remélem egyszer nekem is eljön az aaz ember akia párom lesz.Persze most is hiányzik,jó lenne néha odabujni valakihez DE NEM MINDENÁRON!Tudod bohocnak már túl öreg vagyok!Kisfiam 6 hónapos lesz most ő az első és a legfontossabb!Mikor már kicsit nagyobb lesz majd akkor jöhet a szerelem:)
Utolsó vagyok.
Nem tudod beadni a keresetet tartásdíj fizetésre?Ahogy írtad pár hetesen terhesen hagyott el,gondolom a gyerek sincs az ő nevén?
bocs hogy nem a kérdésedre válaszolok! csak úgy érzem hogy le kell írnom!
mikor teherbe estem(nem várt baba)mondtam a páromnak hogy én mindenképp megtartom a picit, ha neki ez nem megy (még tanulók voltunk) akkor menjen el! nem fogok rá haragudni de, ha tetszik ha nem megtartom a picit!
velünk maradt, de néha úgy érzem bár ne maradt volna...
rengeteget veszekszünk, a munkájából kirúgták és nem is keres másikat!
ha nem a szüleimmel élnénk már az utcán lennénk!
3éve vagyunk együtt a pici előtt boldogok voltunk, de mióta megszületett nekem ő a mindenem és a párom nem fogja fel hogy már nem ő számomra az első=(
próbálok sokat vele lenni csináltunk közös programokat de hiába....
úgy érzem ha egyedül maradtam volna könnyebb lenne!
kettőnknek elég lenne a pénz is és nem lenne folyamatos civakodás sem=(
minden bizonnyal neked is hihetetlenül nehéz lesz, de gondolj arra hogy így nyugodtan éltek a babáddal nem "baszogat" majd senki és csak a picivel és magaddal kell foglalkoznod!!!
ha itt lesz az ideje eljön a szerelem is aki mind 2töket elfogad majd és őszintén szeret!
sok erőt és egészséget nektek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!