Hány hónapos kortól alussza át az éjszakát először a baba?
Az én babóm még csak két hetes, de szeretném tudni, hogy nagyjából mikor várható a nyugodt éjszakai alvás időszaka.
Előre is köszönöm a válaszokat!

Nálunk 10 hetesen volt először. Anyatejes baba.
Azóta is átalussza az éjszakát, remélem a fogzás sem fogja megzavarni.
7,5 hós kislány anyukája

Kisfiam 4 hónapos, de még mindig nem alussza át az éjszakát, felkel 2 X szopizni.
Én is szeretném ha már átaludná az éjszakát, de majd az is elkövetkezik egyszer.

A lányom 14 hónaposan is napi szinten éjjelente kelt 5-8 alkalommal.akkor leállítottama szopiról.Mára 20 hónapos,még mindég ébred 1x 2x.már egy hónapban 5-6 alkalommal átalszik nagy örömömre. :)
Ez babánként változik.

Hát ez az amit előre nem lehet megmondani.Van akinek 1-2hós korától átalussza, de az én lányom már 9hós és kb. 5x aludt át éjszakát eddig.Sajnos ez a gykoribb.Remélem ti szerencsésebbek lesztek.Szoktasd hamar a kiságyban való elalváshoz, és ne kapd ki éjjel minden nyekre, mert hamar megszokja.Én is itt rontottam el.
Sok szerencsét!

Szia
2 hónaposan már simán átaludta az éjszakákat 4,5 hónaposan az alsó kettő foga kijött gond nélkül. Most 6 hónapos múlt és a fölső foga jön legalább 3szor felébred,+ az időjárás is rátesz,de szerencsére gyorsan vissza is alszik nem úgy mint én....

az enyém 6 hetesen aludta át először az éjszakát, este 10től reggel 9ig. szerencsések vagyunk.
most 7 hónapos, este 8tól reggel 8ig alszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!