Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kerlek nyugtassatok meg ujra,...

Kerlek nyugtassatok meg ujra, mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel! En reagalom tul?

Figyelt kérdés
Volt itt egy regebbi kerdesem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. Akkor sokan segitettek es mondtak hogy nem lesz baja a joghurtot. Most fustolt virslit adtak a 8 honaposomnak. En mar nem tudom hogy hogyan kerjem meg oket, mert folyamatosan semmibe veszik a kereseimet. Most peldaul kozoltek hogy miert ne adhatnanak azt a gyereknek amit akarnak es nem lett baja tole meg olyan aranyosan ette. Hogy ertessem meg veluk hogy en vagyok az anyja, hadd en dontsem el mit ehet?
2013. júl. 22. 09:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát külföld ide vagy oda, én akkor sem hagynám.

Nem vihetnék el, persze ez nem eltiltás, mert jöhetnének hozzánk, de ha nem képesek betartani a szabályokat, amiket neked van jogod felállítani, mert Te vagy az anyja, nem hagynám felügyelet nélkül őket a gyerekemmel. Ennyi, meg lehet sértődni...

2013. júl. 22. 14:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Én sem hagynám rájuk, úgy hogy nem vagyok velük. Ha nem értenek a szóból és semmibe veszik a kéréseid akkor szemmel kell őket tartani.
2013. júl. 23. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!