Kerlek nyugtassatok meg ujra, mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel! En reagalom tul?
Figyelt kérdés
Volt itt egy regebbi kerdesem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. Akkor sokan segitettek es mondtak hogy nem lesz baja a joghurtot. Most fustolt virslit adtak a 8 honaposomnak. En mar nem tudom hogy hogyan kerjem meg oket, mert folyamatosan semmibe veszik a kereseimet. Most peldaul kozoltek hogy miert ne adhatnanak azt a gyereknek amit akarnak es nem lett baja tole meg olyan aranyosan ette. Hogy ertessem meg veluk hogy en vagyok az anyja, hadd en dontsem el mit ehet?2013. júl. 22. 09:59
21/22 anonim válasza:
Hát külföld ide vagy oda, én akkor sem hagynám.
Nem vihetnék el, persze ez nem eltiltás, mert jöhetnének hozzánk, de ha nem képesek betartani a szabályokat, amiket neked van jogod felállítani, mert Te vagy az anyja, nem hagynám felügyelet nélkül őket a gyerekemmel. Ennyi, meg lehet sértődni...
22/22 anonim válasza:
Én sem hagynám rájuk, úgy hogy nem vagyok velük. Ha nem értenek a szóból és semmibe veszik a kéréseid akkor szemmel kell őket tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!