Anyukák nyugtassatok meg, hogy jól gondolom!?
Figyelt kérdés
A kisfiam 5 hónapos múlt születése óta nagy evő volt megette sokszor a 180-200ml. És rátért a napi 4-szeri kajálásra. Voltak bukások is szerintem ez miatt mert bezabált. Erre én visszább vettem az adagját 150-160ml eszik most már napi 5-ször. Már egy ideje így van evés után picit nyöszörög ,de adok neki cumit és elhallgat úgy tűnik elég neki. Azóta nem is bukik semmit, de most meg azon rágódom, hogy nem -e adok neki túl keveset. Teljes bizonytalanság. Egyébként semmi baja, közérzete olyan mint máskor.2013. márc. 13. 10:36
1/8 anonim válasza:
Ha éhes maradna, akkor evés után nem hallgatna el, hanem sírna.
2/8 anonim válasza:
Az én fiam, ha tényleg éhes még, akkor úgy ordít, hogy csak na és nem hagyja abba.
3/8 anonim válasza:
szerintem nagyon is jól csinálod.
az én kisfiam is nagy evő, születése óta.
nem egészséges teletömni, megterhelni a babák pici gyomrát.
ha éhes, azt meg úgyis jelzi :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem pont így a jó, ahogy csinálod.
Ha eddig egy nap adtál neki 4-szer 200 ml-t, az egy nap 800 ml.
Most pedig adsz neki mondjuk 5-ször 160 ml-t, az ugyanúgy 800 ml.
Tehát a mennyiség ugyanannyi, nem eszik így sem kevesebbet, csak többször keveset, ami szerintem a lehető legjobb, főleg így, hogy a bukások is elmaradtak. És úgy is látod, hogy így jó.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is jól csinálod. Az én fiam is mindig sir, a tej soha nem elég neki, pedig este 200 ml kap úgy hogy előtte eszik is. Biztos nem éhes de még inna tejet. Én is vissza kell fogjam.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is jobban csinálod most.
Ordítana, ha éhes lenne.
7/8 frászkarikaborsó válasza:
irigyellek, az enyém nem akar enni pedig van tejem, csak vigyorog és kiköpi, és nem is hízik rendesen. Szerintem jól csinálod, bár az enyémnek lenne ilyen étvágya :)
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!Mivel első babám így nagyon megerősítettetek most. :)
2013. márc. 13. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!