Mit válaszoltok arra a kérdésre, hogy milyen érzés anyának lenni?
Szia
Nekem még néha eléggé furcsa,hogy anya vagyok... :)
Mikor ránézek a kicsimre,olyan hihetetlen,hogy ő a páromból,és belőlem van...:)
Mióta elkezdett nevetgélni ,-hozzáteszem,hogy még hang nélkül...csak a végén csinál valami kis furcsa hangot...-azóta meg egy csomószor van,hogy úgy örülök neki,mikor visszamosolyog rám,hogy könnybe lábad a szemem is... Nagyon büszke vagyok rá! Nagyon szép baba! :)
15.20-as vagyok..
Azt elfelejtettem odaírni,hogy egyszerűen imádom a kislányomat... Szétszoktam mindíg puszilgatni,mikor ébren van,és mindíg azt szoktam mondani a páromnak,hogy majd mikor megfog tanulni beszélni,akkor majd biztos mindíg azt fogja mondani,hogy jaaajjj anyaaaa...ne puszilgass mááár.... :)
További jó babázást mindenkinek!!! :)
Üdv.,egy 2.5 hónapos kicsi kislány anyukája:)
Ez természetes,h. mindenki szereti a gyerekét, arról nem is beszélve, hogy ölni tudnánk értük!
Konkrétan arra az agy mondatra vagy szóra vagyok kíváncsi, amit válaszoltok, mikor ezt a kérdést felteszik.
Anyává válni olyan, mintha a szíved egy másik testben dobogna tovább.
EZt vagy itt vagy valahol máshol olvastam, de tökéletesen leírja az anyai érzést.
Jaj de jó :) Most jó!
Pedig én babamentesen is jól éreztem magam, de most már nem is tudom, mi tetszett akkor az életben, most sokkal-sokkal jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!