Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit válaszoltok arra a kérdésr...

Mit válaszoltok arra a kérdésre, hogy milyen érzés anyának lenni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Szia

Nekem még néha eléggé furcsa,hogy anya vagyok... :)

Mikor ránézek a kicsimre,olyan hihetetlen,hogy ő a páromból,és belőlem van...:)

Mióta elkezdett nevetgélni ,-hozzáteszem,hogy még hang nélkül...csak a végén csinál valami kis furcsa hangot...-azóta meg egy csomószor van,hogy úgy örülök neki,mikor visszamosolyog rám,hogy könnybe lábad a szemem is... Nagyon büszke vagyok rá! Nagyon szép baba! :)

2009. okt. 21. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

15.20-as vagyok..

Azt elfelejtettem odaírni,hogy egyszerűen imádom a kislányomat... Szétszoktam mindíg puszilgatni,mikor ébren van,és mindíg azt szoktam mondani a páromnak,hogy majd mikor megfog tanulni beszélni,akkor majd biztos mindíg azt fogja mondani,hogy jaaajjj anyaaaa...ne puszilgass mááár.... :)

További jó babázást mindenkinek!!! :)

Üdv.,egy 2.5 hónapos kicsi kislány anyukája:)

2009. okt. 21. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
ölni tudnék érte.mindig nevettem amikor ezt mondták annó ismerőseim.aztán megszületett egy gyönyörű szőke kékszemű herceg és láss csodát tényleg ölni tudnék érte.9 hónapos,de nem tud kihozni a sodromból,de nincs elkényesztetve.édes,nevetős,csibész kis manó.
2009. okt. 21. 15:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Ez természetes,h. mindenki szereti a gyerekét, arról nem is beszélve, hogy ölni tudnánk értük!

Konkrétan arra az agy mondatra vagy szóra vagyok kíváncsi, amit válaszoltok, mikor ezt a kérdést felteszik.

2009. okt. 21. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
A legfárasztóbb és a legnagyobb boldogságot adó dolog egyszerre....
2009. okt. 21. 15:54
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
A legőszintébb érzés, boldogság és büszkeség, tiszta, feltétel nélküli szeretet és ragaszkodás. Nincs csodálatosabb mint amikor reggel odamész és rád mosolyog, fülig érő szájjal, vagy amikor minden nap valami újat tanul és te sírsz a büszkeségtől és boldogságtól.
2009. okt. 21. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Anyává válni olyan, mintha a szíved egy másik testben dobogna tovább.

EZt vagy itt vagy valahol máshol olvastam, de tökéletesen leírja az anyai érzést.

2009. okt. 21. 16:29
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Jaj de jó :) Most jó!

Pedig én babamentesen is jól éreztem magam, de most már nem is tudom, mi tetszett akkor az életben, most sokkal-sokkal jobb!

2009. okt. 21. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Egy olyan csodás érzés amelyre nincsennek szavak.Vagy pedig regényt lehetne rola irni.Összeségében talán:csodás boldogság,a legszebb ajandék az élettol,ami felforgatja az életed,amit nem cserélnék el semmiér,ami értelmet ad az életednek,ami mindig megmarad.Talán igy irnam le az anyaságot.
2009. okt. 21. 17:14
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
En azt szoktam mondani h a vilag legcsodasabb legfarasztobb legnehezebb elmenye feladata az anyasag de ami a legjobb benne h ez 1 eletre szol.En is olni tudnek a manomert es en is sokszor sirom el meg mindig magam mikor ranezek es sokszor nem hiszem el h ez a gyonyoru pici lany az en lanyom.Mar nem tudnam elkepzelni az eletem nelkule es nem tudom h letezhettem nelkule.
2009. okt. 21. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!