Hogy viszonyultok a bébiszitterekhez?
Nem semmi, hogy anya létetekre milyen "választékosan" tudjátok kifejezni magatokat. Nemutolsó sorban árulkodik arról is, hogy milyen emberek lehettek...
és most általánosítottam, minden hasonló válaszadónak...
Neked kedves kérdező. Menj el egy au-pair tanfolyamra. Én is jártam úgy 8 éve és amint elvégeztem kaptam egy oklevelet és egy címekkel teli mappát. És elsőre egy olyan kedves és drága kislányt, aki még most is az életem része, hogy már én is anya vagyok. Az a fontos, hogy úgy keress családot, hogy a napi mozgási körzetedben lakjanak és akkor nem olyan nehéz összehozni, ha hirtelen kellesz.
Tanfolyamot mindenképpen ajánlom. Késöbb is hasznát veszed, amikor te leszel anyuka. Sok sikert!!
Ha tudsz idegen nyelvet, akkor még továbbtanulás előtt elmennék egy évre külföldre. Iszonyat jó tapasztalatokat szerezhetsz és keresel is szépen vele.
Például Egészségügyi suliban járok, csecsemő gondozó illetve ápoló szakra.
Éppen néztem állásoknál, hogy inkább nagyikat keresnek mostanában, illetve jogsival rendelkezőeket.
semmi gond, intéztem és megyek a jövőhéten.
a válaszokat és a biztatást köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!