Hogyan viszonyultok a megváltozott testetekhez?
Szia
Én is pont így voltam.
Senki ne értsen félre: imádom a lányom, de magát a terhességet ki nem állhattam, pedig imádtam h anya leszek.
Ez el fog múlni, amint megszülsz és sikerül a régi önmagad lenni.
Nálam összejött 6 hónap alatt,és ráadásul szopiztattam is.
Tudom h rossz magad így elfogadni...de megéri.olyannyira, hogy annak ellenére h nem szerettem a terhességem még egy babót vállaltunk mert imádjuk az elsőt is....
9 hós kislány anyukája
Szia, En is nehezen viselem hogy valtozik a testem. Viszont eljutottam arra a pontra, hogy maskepp lassam a dolgokat. A lelkiismeretem tiszta, mert egeszsegesen etkezem, sportolok (kismama modjara), tehat ami rajtam mulik, azt mind megteszem. A tobbi pedig a terhesseggel jar, egy kisbaba novekszik bennem... Cserebe buszken viselhetem a pocakomat amivel valahogy masnak, "kulonlegesnek" erzem magam amikor sokan irigykedve megneznek az utcan :)Es persze imadom erezni a kis labak belso rugdosasat, ez barmikor mosolyt tud csalni az arcomra.
Most 6 honapos vagyok es a cipovel neha nekem is meggyulik a bajom, de mar szoltam a paromnak, hogy kesobb a segitseget kell kernem es teljesen termeszetesnek vette.
Legyel Te is buszke a pocakodra, a cipot meg a ferjed biztos segit felvenni!
Boldog babavarast!!
Sziasztok!
Én 21 hetes vagyok ës eléggé zavaró amikor reflekszszerüen lehajolok aztán csak lesek hogy ez bizony fájt.Nem szoktam még meg a pocakot.Nálam már most gondd ez a cipö föleg mostmár csizma kérdés.Engem is öltöztet a párom.Ülni szintén nem tudok.A Párom szokott persze nevetni hogy ugy ülök mint egy béka terpeszben a két felhuzott lábammal:DDe hát nem tudok másképp a pocak miatt.Más vältozás nem zavar csak a csikok a mellemen azt hittem mivel fiatal vagyok megüszom mert biztos rugalmasabb a böröm.Na de sebaj...:SMinden jót nektek!
Imádom a gömbölyded vonalaimat. Imádom, ahogy nő a pocakom. Sokan mondták, hogy megszépít a terhesség :). Ez a legjobb dolog a világon.
34km
Én most a 20. hétre már egész megszoktam, hogy változik a testem. Büszke vagyok a pocakomra nagyon, meg a kicsit nagyobb cicieimre is.
Igaza van az előtetm szólónak, a várandóság megszépít. Kívül belül szépnek érzem magam, több lett az önbizalmam is.
A legcsodálatosabb dolog kisbabát várni.
Tényleg jobb a kényelmesebb ruha, picit engem sem érdekel, hogy most az épp hogyan áll rajtam, de ez nem is baj.
Próbáld magad elfogadni, nézegesd a tükörben a pocakod, hátha úgy könnyebben megy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!