Hogyan viszonyultok az óvodás vagy iskolás farsanghoz?
Szia!
Én sem nagyon vagyok oda semmilyen ovis rendezvényért,nem bírom a tömeget,de a fiam szereti.Ilyenkor mindig vannak feladatok,amiket a szülő a gyerekével csinálhat,azokat sem szeretem:),de a gyerekért mindent.
A fiamnak a teszveszen szoktam venni jelmezt,farsang utána napon kimosom,és tovább is adom ugyanott.
jaj ne már, fantáziád sincs? Nekem tavaly Bob mester volt, egy kantáros farmerben, kockás ingben és szerszámokkal a derekán. Idén szakács lesz, kap egy sapit, kötényt és egy fakanalat-ez is van itthon. De gondoltam már tűzoltóra, mert van piros esőkabátja meg egy műanyag poroltó.
Úgyhogy én nem veszek jelmezt, körbe nézek a játékok közt, ruhák közt és kész.
Szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
Ovono vagyok, az ovodai farsangot a nagycsoportosoknal fiatalabbaknal egyenesen hulyesegnek tartom. Az idosebbek mar tudjak elvezni.
Es legyel lelemenyes, nalunk egy oltonyos kisfiu nyer egyszer szemceruzas bajusszal, cilinderrel, kis setabottal. Na mindek oltozott? Charlie Chaplin, imadtuk, bar neki fogalma sem volt rola, ki Chaplin, halali volt, ahogy lejtett a setapalcaval.
Mit jelent a kicsik nem tudják élvezni? Az én fiam 4 éves és nagyon készül, múlt héten rajzolta le (ez volt a feladat, mi akarsz lenni farsangkor, saját maga találta ki), hogy szakácsnak fog öltözni. És így eldőlt, hogy szakács lesz, lelkesen próbálgatja a ruháját. És a hétvégén tortát is sütött.
És tavaly is nagyon jól sikerült, verseltek, táncoltak, ettek ittak. Mai napig emlegeti, pedig egy éve történt.
De ha ilyen, ha nem élvez valamit, akkor mi lesz, ha nagycsoportban élvezni is fogja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!