Hogy viszonyultok a védőnőtökhöz?
Figyelt kérdés
Én utálom. Mindenbe beleszól mintha ő jobban tudná.2009. szept. 23. 12:08
1/15 anonim válasza:
Én imádom! '75 óta védőnő, de halad a korral és igen, ő jobban tudja! Az okos ember meghallgatja a tanácsokat!
2/15 anonim válasza:
Az enyém meg semmit nem mond, ha kérdezem is csak általánosságban válaszol, konkrétan segíteni még nem tudott semmiben. Sokszor felmerül bennem, h. miért vannak...
De van olyan barátnőm, akinek tündéri és nagyon segítőkész a védőnője.
Nem egyformák, sajnos.
3/15 A kérdező kommentje:
Néha azt érzem hogy hülyének néz.
2009. szept. 23. 12:12
4/15 anonim válasza:
Én meg vagyok vele elégedve, mondjuk most már ritkábbak a látogatások (16 hós a lányom). Eddig nekünk 4 védőnőnk volt (helyettesítések, költözések) de mindegyikkel meg voltam elégedve. Amit kérdeztem mindenre válaszoltak és nem kioktatóan.
5/15 anonim válasza:
Az enyém olyan kicsit régimódi száraz tipus, aki vagánynak akar tűnni ugyanakkor... Nem túl szimpi, próbálok bólogatni, és átesni a látogatásain (jön havonta).
6/15 anonim válasza:
Én 3 hónapja nem láttam,olyan sűrűn látogat minket :)
7/15 anonim válasza:
1,5éves elmúlt a lányom és a haza hozatal óta nem is láttam, csak az utcán odaint vagy esetleg a kocsiból rám dudál és int egyet. Ennyi.A véleményemet gondolom le lehet szűrni.
8/15 A kérdező kommentje:
Értem, nekem mikor haza jöttünk felhívtam és közölte hogy nem hajlandó házhoz jönni, én mennyek be.
Bementünk nem sokra rá.
És teljesen ledöbbentem, tömeg volt nála, 1 órát vártunk rá.
Majd közölte hogy vége a munka idejének.
2009. szept. 23. 12:27
9/15 anonim válasza:
Uhh, az durva!
Válts védőnőt, szerintem!
A miénkkel meg vagyok elégedve.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot és a válaszokat.
Szerintem is az lesz.
2009. szept. 23. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!