Hogy viszonyultok a védőnőtökhöz?
Figyelt kérdés
Én utálom. Mindenbe beleszól mintha ő jobban tudná.2009. szept. 23. 12:08
11/15 anonim válasza:
Én is szeretem a védőnőm. Nekem is sok mindent ajánl, elmond. De mindent inkább úgy hogy gondoljam át. Nem erőlteti rám a véleményét. Nekem első baba így meghallgatom a tanácsait, utánaolvasok aztán vagy hasznosítom vagy nem...Mondjuk nekem tuti nem mondana ilyet hogy menjek én be. Mondta előre hogy majd ő fog jönni eleinte hetente ha megszületik a pici.
12/15 anonim válasza:
Szia!
A mi védőnőnk állandóan "félrebeszél"!
Amikor 40 dekát hízott a kisfiam,azt mondta,hogy sok!
Amikor 25 dekát,akkor kevés,most 35 dekát,ez most pont jó!
Én elmegyek hozzá havonta megméretni a babát,meghallgatom,utána azt csinálok ami nekünk jó!
13/15 anonim válasza:
Ha mindekihez igy viszonyul mint hozzád,akkor védőnőt kell váltanotok,bejelentitek az önkormányzatnál vagy a ahol kell és ők intézkednek.olyan nincs hogy nem tud kimenni,neki ez a kötelessége,én biztos nem vittem volna be egy ujszülött babát a rendelőbe.az meg hogy ő jobban tud mindent az valószínű,hogy igy is van.csak már neked bármit mond is fentartással fogadod mert utálod.de attól még lehet okos,és jó szakember.és az is lehet,hogy tényleg jobban tudja a dolgokat.ha mindenkinek árt akkor cseréljetek,ha csak neked,akkor veled is valami gond lehet nem?most biztos jol le leszek hurrogva,de ha őszintén belegondolunk ez is lehet,meg az is.
14/15 anonim válasza:
Nekem most háromhónaposak a lányaim, hétfőn volt nálunk először védőnő. Az előző elment nyugdíjba, a helyettesítő egyszer berohant egy 5 percre. Hát jól meg is voltam nélkülük, mert szerencsére egy tünemény dokink van, akitől bármit megkérdezhetek, sőt nagyon jó tippjei tanácsai vannak. Aztán most jött ez az új, reméltem, jó lesz, de semmit nem csinált. Bejött fél-1 órára hozzánk, és én kérdezgettem, hogy most mit kellene csinálni, mit mondjak, mire kíváncsi, mert hát nem volt előtte védőnőm, fogalmam sincs, minek vannak ők. Most se tudtam meg. Kérdeztem tőle én is egysmást, de nem tudott válaszolni. Ráadásul amit a doki mondott, azt meg lefikázta.
15/15 anonim válasza:
Szia!Én első babás vagyok,3 hónapos lesz!A terhesség alatt is ha kérdezősködtem, úgy válaszolt mintha nekem azt tudnom kéne."Már fel állt a szőr a hátamon" ha menni kellett hozzá,vagy ha találkoztam vele!A helyzet most sem jobb.
A másik meg az hogy viszed hozzá a csöppséged,mert vinned kell,és úgy meg van a védőnő fázva.Azt hittem dobok 1 hátast.Remélem nem adott át semmit a picurkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!