Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Macskát hogyan lehet összeszok...

Macskát hogyan lehet összeszoktatni újszülöttel?

Figyelt kérdés
Kérek segítséget! 3 hét múlva születik meg a babánk és most lett kész a gyermekágy. Bekentük a szélét macskariasztóval, de a macskánk beleugrik. 7 kg a macska....szerintem ez életveszélyes így. Volt valakinek hasonló problémája? Elvertem a macskát, amikor belement, el is spurizott, de órák múlva visszament :( elajándékozni, elaltatni nem szeretnénk....más ötlet?

2013. júl. 12. 22:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy anya nem ír ilyet egy másik nőnek, hogy "adja az ég, hogy gyereke ne legyen".

Nekem itt durrant el az agyam.

Egyébként egyiket sem akarom védeni, de az ilyenektől kinyílik a bicska a zsebemben.

Főleg, hogy a 12-es normális választ adott a kérdésre, a kérdező meg hadd ne mondjam milyen stílusban válaszolt.

Egyébként nem vagyunk azonosak, ha erre gondoltál.

2013. júl. 14. 19:47
 22/26 A kérdező kommentje:

:) csak arra válaszoltam, amit priviben hazudozott....nincs neki gyermeke, nem is lesz. Tudom :) magasan nem érdekel mit unatkoznak a tini lányok a panelban :) feljönnek ide - osztják az észt :)

Rossz anya vagyok, mert aggódtam, és kikapott a macskám :D a jövőben is kifog, ha veszélyezteti a gyermekeim életét!

Várom a tinik szitkozódását, ráérnek egész nap a gép előtt ülni, senkijük nincsen, kulcsos gyermekek tele élet tapasztalattal.....egy agresszív senkik.

Adok egy jó tanácsot Nekik: Sohasem tudhatod, ki ül az email végén. Vigyázzatok magatokra! Üdv: Tiferet

2013. júl. 15. 09:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te tényleg ilyen hülye vagy-e, vagy csak a terhességi hormonjaid mentek az agyadra :).
2013. júl. 15. 10:05
 24/26 anonim válasza:
Mikor megszülettem akkor volt cicánk. Az a fajta akit csak akkor lehetett simogatni mikor ő akarta. Na hát velem szemben ez a cica olyan volt hogy még a farkát is húzgálhattam, meg össze-vissza simogattam a fejét SOHA SEM BÁNTOTT. Mikor a kiságyban feküdtem mint egy védelmező néha feküdt mellettem és anya sokszor a kiságyból alig tudott kivenni miatta mert annyira óvott! Ja és volt olyan hogy anya nem hallotta, hogy felkeltem és a cica keservesen nyávogott a kiságy mellett, jelezvén hogy "Hahóóó, felkelt itt valaki és nyüszög". Szóval szerintem Te ismered a cicád és megfogod látni, hogy imádni és védeni fogja a kis bébit!
2013. júl. 15. 12:00
 25/26 A kérdező kommentje:
A terhességi hormonjaim mentek e az agyamra, nem tudom....de legalább nekem vannak azok....:)
2013. júl. 15. 14:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, te bunkó állat! Azon élvezkedsz, hogy a másiknak nem lehet gyereke? Hova süllyedsz? Normális vagy? És ha te lennél ilyen helyzetben? Rád még egy egeret se bíznék, mert ilyen gondolatai csak egy elmebetegnek lehetnek.
2018. júl. 19. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!