Macskát hogyan lehet összeszoktatni újszülöttel?
Szerintem meg egy anya nem ír ilyet egy másik nőnek, hogy "adja az ég, hogy gyereke ne legyen".
Nekem itt durrant el az agyam.
Egyébként egyiket sem akarom védeni, de az ilyenektől kinyílik a bicska a zsebemben.
Főleg, hogy a 12-es normális választ adott a kérdésre, a kérdező meg hadd ne mondjam milyen stílusban válaszolt.
Egyébként nem vagyunk azonosak, ha erre gondoltál.
:) csak arra válaszoltam, amit priviben hazudozott....nincs neki gyermeke, nem is lesz. Tudom :) magasan nem érdekel mit unatkoznak a tini lányok a panelban :) feljönnek ide - osztják az észt :)
Rossz anya vagyok, mert aggódtam, és kikapott a macskám :D a jövőben is kifog, ha veszélyezteti a gyermekeim életét!
Várom a tinik szitkozódását, ráérnek egész nap a gép előtt ülni, senkijük nincsen, kulcsos gyermekek tele élet tapasztalattal.....egy agresszív senkik.
Adok egy jó tanácsot Nekik: Sohasem tudhatod, ki ül az email végén. Vigyázzatok magatokra! Üdv: Tiferet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!