Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hordozókendőt újszülöttel...

Hordozókendőt újszülöttel hogy tudok megkötni?

Figyelt kérdés

annyi, hogy neki is kényelmes legyen, és ne legyen túl bonyolult a megkötése.

nandu kendőm van (nem rugalmas)

videót tudtok linkelni, ahol magyarul magyaráznak? sajnos én csak külföldit találtam :(

2013. ápr. 3. 20:08
 1/6 KatAnyu válasza:
100%

Magyarul beszélőset nem tudok most hirtelen, de füzetet nem kaptál hozzá? abban pl vol sok.

Nekünk kedvenc ez volt: (csak nem rugalmassal)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=du9oq..

Ez a fajta, sima kendővel.

Ezt pedig most nem bántásból mondom, a nandu egy nehezen kezelhető vacak kendő (nekünk is az volt elsőre, és nagyon bántam, hogy nem egy jobb minőségűre ruháztam be egyből. Ég és föld volt a nandu meg a Dydimosom között. De pl egy Hoppedizt kölcsön kaptam, az is szuer volt, abból arikásom van saját.

Na, szóval nem rosszból mondom, de sajnos kendőből pl nagyon megéri a drágább (sok másnál nem)

2013. ápr. 3. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is a Nandun gondolkodtam az ára miatt,de olvastam róla sok "rosszat" így végül beruháztam egy Amazonasra.Nincs viszonyítási alapom,de nekem ez bejött.

Általában én is úgy kötöttem amit az első linkelt.

Innen szemezgethetsz:

[link]

2013. ápr. 3. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Feltöltöttem neked egy dvd-ről ide:

[link]

Jó hordozást! Ha megtanulod utána pikk pakk megtudod kötni. Először én is idegenkedtem, de most már állandóan hordozom.

2013. ápr. 3. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem Nandum van, és nagyon szeretem!

A feltöltött video nem jön be, azt írja a tecső, hogy leszedték mert túl hosszú volt :(

Én pár hetes korától front cross carry megkötéssel hordoztam a pirinyót. Szerintem menj el egy hordozós klubba! :)

2013. ápr. 3. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg leszedték a videót :-/
2013. ápr. 3. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A kenguru nevű kötés talán a legjobb az újszülötteknek:)

Itt a video ugyan német de szép lassú, követhető és van magyar szöveges leírás:):

[link]

Illetve a zsebes kersztezett(ez is német video de szintén nagyon jól követhető):

[link]

Merre laksz? Esetleg hordozós klubba el tudsz jutni, vagy tanácsadót hívni?

2013. ápr. 3. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!