Hordozókendőt újszülöttel hogy tudok megkötni?
annyi, hogy neki is kényelmes legyen, és ne legyen túl bonyolult a megkötése.
nandu kendőm van (nem rugalmas)
videót tudtok linkelni, ahol magyarul magyaráznak? sajnos én csak külföldit találtam :(
Magyarul beszélőset nem tudok most hirtelen, de füzetet nem kaptál hozzá? abban pl vol sok.
Nekünk kedvenc ez volt: (csak nem rugalmassal)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=du9oq..
Ez a fajta, sima kendővel.
Ezt pedig most nem bántásból mondom, a nandu egy nehezen kezelhető vacak kendő (nekünk is az volt elsőre, és nagyon bántam, hogy nem egy jobb minőségűre ruháztam be egyből. Ég és föld volt a nandu meg a Dydimosom között. De pl egy Hoppedizt kölcsön kaptam, az is szuer volt, abból arikásom van saját.
Na, szóval nem rosszból mondom, de sajnos kendőből pl nagyon megéri a drágább (sok másnál nem)
Én is a Nandun gondolkodtam az ára miatt,de olvastam róla sok "rosszat" így végül beruháztam egy Amazonasra.Nincs viszonyítási alapom,de nekem ez bejött.
Általában én is úgy kötöttem amit az első linkelt.
Innen szemezgethetsz:
Feltöltöttem neked egy dvd-ről ide:
Jó hordozást! Ha megtanulod utána pikk pakk megtudod kötni. Először én is idegenkedtem, de most már állandóan hordozom.
Nekem Nandum van, és nagyon szeretem!
A feltöltött video nem jön be, azt írja a tecső, hogy leszedték mert túl hosszú volt :(
Én pár hetes korától front cross carry megkötéssel hordoztam a pirinyót. Szerintem menj el egy hordozós klubba! :)
Szia!
A kenguru nevű kötés talán a legjobb az újszülötteknek:)
Itt a video ugyan német de szép lassú, követhető és van magyar szöveges leírás:):
Illetve a zsebes kersztezett(ez is német video de szintén nagyon jól követhető):
Merre laksz? Esetleg hordozós klubba el tudsz jutni, vagy tanácsadót hívni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!