Milyen munkát lehet elvállalni újszülöttel, ha valaki csak magára számíthat a nagyvilágban?
Ha gyeden vagy nem dolgozhatsz, ha gyesre mész, akkor se dolgozhatsz a baba 1 éves koráig. Ha mind a kettőről lemondasz, akkor dolgozhatsz. Nem tudom, hogy újszülöttet egyáltalán bevesznek-e a bölcsibe, ha nincs ki vigyázzon rá. Igazából, szerintem teljes munkaidőben nem nagyon megoldható, csak részmunkaidőben, de az se olyan hű, de nagy pénz. Otthon végezhető internetes munkák közül szinte egyik sem megbízható.
Ha esetleg fodrász vagy kozmetikus a szakmád, akkor talán megoldható a munkavégzés, ha otthon dolgozol. Vagy szerintem a legjobban megoldható, az hogy vállalkozó leszel. Nem könnyű, de nem vagy időhöz kötve, nincs ki dirigáljon, te alakítod az időbeosztásodat, nem dől össze a világ, ha a gyerek beteg, vagy épp a védőnőhöz kell menni.
ha anyatejes, akkor szerintem semmilyet.
de még annyira pici, hogy nem ártana folyamatosan vele lenni szerintem.
kire bíznád egyáltalán?
ez az 1 órára sem tudod másra bízni, nem igaz szerintem.
mi a nagyszülőkre bíztuk a babát, ha el kellett menni, igaz etetésre rohantunk haza. pontosan nem tudom, hogy mennyi idős volt, de most 2 hós a babánk, és volt, hogy egyszerre kellett elmennünk 1-2 órára.
de most hogy átgondoltam, lehet, hogy mégis igazad van.
más amikor van apuka, mert akkor ugye őt is szokja, mint amikor csak anya van..az más tészta..
max. otthoni netes, számítógépes melókat tudok elképzelni, de ilyen lehetőség nagyon nagyon kevés van, a legtöbb hirdetés átverés
a tgys-al, apuka hozzájárulásával (ha van ilyen), baráti, rokoni segítséggel nem megy? persze anyagira gondolok.
nem tudom, hány hetes vagy, esetleg nézz utána az otthon végezhető munkáknak, de olyanba sose menj bele, ahol először neked kell, bármennyit is!, fizetned. illetve ilyen rakj ki linket kapsz 50 dolcsit dolgok is felejtősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!