3 hónapos a Babám, szeretnék hordozókendőt venni de milyet?
Határeset a rugalmas, elvileg 7 kilóig maximum. Utána már a hátadra kéne, elsősorban a te érdekedben, mert elöl nehezebb hordozni.
Mindenképp kendő kéne, az ssc-hez, mei tai-hoz még picike, de én lehet, hogy már nem rugalmast vennék, hanem olyat amit tovább tudtok használni
Rugalmast már ne végy, azzal csak elöl tudsz hordozni, abból meg már lassan kinőttök(ő is szeretne nézelődni, meg a Te derekad, gátad is pihenni:) ).
Első körben ekkora babának még mindenképp szövött kendőt ajánlanék, és ha az tényleg nem megy, akkor kendő anyagú hordozót, pl. hop- tye- t, didy tye- t...
A mei tai- hoz még picike, csatoshoz is, mivel azoknak fix a derékpántjuk, a te hátad, törzsed adja meg a terpesze méretét, ami egy három hónapos babánál, aki még nem tud ülni, mászni, nagyon nagy(hacsak nem vagy extrém vékony alkat):).
Merre laktok? Érdemes lehet elmenni hordozós klubba, vagy tanácsadót hívni, hogy a kendőt(más hordozót) ki tudjátok próbálni beruházás nélkül.
Nekem mei-tai van, 3 hós volt a fiam,amikor megrendeltem neki,de igazából most lett neki jó és kényelmes 6 hónaposan,pedig a cetlijén is 3 hónapos kortól ajánlják.
Próbáltam amikor megrendeltem befelé (békába) rakni a lábát,de üvöltött benne.
Mostmár imádja,én is szeretem benne cipelni :-)
Mondjuk mostmár a csatos változatát venném meg,de akkor drágának találtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!