Kislányom 13 hónapos 8,5 kg kb. Érdemes hordozókendőt
venni még neki?
Figyelt kérdés
csak azért kérdezem mert eddig kölcsön kenguruba hordtam, csak azt visszaadtuk mert 9 kg-ig volt jó. Még nem megy a kislányom. ha szerintetek érdemes, honnan rendeljem meg olcsón? Tudtok esetleg oldalt ajánlani? Vagy van valakinek eladó?
köszönöm
2010. júl. 10. 08:11
1/8 anonim válasza:
Én a fiamat még egy évesen is vittem kendőben,sokkal könnyebb mint kenguruzni,máshogy oszlik el a súly.Én magamnak varrtam kendőt.
2010. júl. 10. 08:14
2/8 A kérdező kommentje:
és milyen anyagból, milyen méretekkel? segíts légyszi. Mert lehet anyuval esetleg meg tudnám akkor varratni, ha elviszi a gép. de attól függetlenül még várom a válaszokat, meg ha esetleg van valakinek eladó...
2010. júl. 10. 08:23
3/8 anonim válasza:
Szerintem már nem érdemes!
13 hós, hamarosan elindul és akkror már úgyse fog megmaradni a kenguruban.
NEkünk 12-kg-ig jó kengurunk van, de onnantól, hgoy elindult a kislányom, már nem lehetett belerakni, max 5-10 percet bírt ki benne.
21 hós kislány anyukája
2010. júl. 10. 09:18
4/8 anonim válasza:
Az enyém flanellből volt,dupla széles anyagból 2m,hosszában elvágtam,és a rövidebbik végét összevarrtam.Így lett 4 m hosszú.
2010. júl. 10. 09:22
5/8 anonim válasza:
Szerintem sem érdemes már ilyenkor venni. Az én lányom is 13 hós és 8670gramm :) Ő már totyorászik, úgyhogy szerintem ti is hamarosan elindultok és akkor már úgysem tudod belerakni, mert állandóan mehetnéke lesz. Nekem már a babakocsiban sem marad meg.
2010. júl. 10. 10:20
6/8 anonim válasza:
Első vagyok.Azért érdemes a kendő,mert a már totyogó,egyedül járó gyerek is elfáradhat,és ilyenkor be lehet tenni a kendőbe-amit kicsire összehajtva kényelmesen lehet vinni-,nem kell kézben cipelni.És sokszor praktikusabb a kendő,pl tömegközlekedésnél,mert könnyebb közlekedni vele.
A fiam 9 hónaposan már egyedül járt,mégis jó volt még hónapokig a kendő.
2010. júl. 10. 10:43
7/8 anonim válasza:
Barátnőm mei-tai-t vett az egy éves lányának, már másfél éves a kislány, ha elfárad csak a hátára kapja és kész. ott könnyebb is cipelni mint elől, oldalt.
2010. júl. 10. 13:44
8/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem van eladó kendőm, ha érdekel...
Még nagyobb, idősebb gyereket is lehet vele hordozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!