Járt valaki így az újszülöttel?
Járt valaki úgy, hogy az uh-on pl. kislanyt mondtak nekik végig, megvették a ruhákat, aminek kb a fele igazán lányos, lányos lett a babaszoba. Bementek a kórházba a rózsaszín ruhákkal, aztán szülés után felkiálltot az orvos, hogy: kisfiú! :D ( ja és csak lánynevet választottak, mert az orvos biztos volt benne)
Menyire pontosan tudják megmondani? Ismertek olyat, akinél elnézzték?
Nekem 18.héten mondták 100%-ra h kislány aztán minden uh-n biztosítottak róla. Kislány is lett :)
Sógornőm mesélte h a szobatársa viszont így járt. Végig lányt mondtak 100%ra és kisfiú lett... Nem tudom mennyire bamba lehet az orvos aki nem veszi észre. Ha meg nem biztos a dolgába miért mondja tutira. Én nagyon kiakadtam volna ha fiú lesz úgy h végig lányt mondanak. nem mintha nem örültem volna szerettem is volna ugyanúgy de az orvosra tuti megharagszom h bolonddá tett. Ha nem biztos benne akkor mondja azt. És ennyi :)
Kolléganöm mindhárom fiát lánynak mondták.
Orvosom azt mondta: ha fiút mondanak fiú lesz, ha lányt mondanak, vagy fiú vagy lány :)
Nekem is lányt mondott, majd kiderül :)
Köszi, hogy leírtátok! :)
Az is durva lehet, ha kékre festik a szobát, autós mintákkal és utána viszikhaza a kislányukat :D gondolom ilyenkor senki nem ér rá újrameszelni :) ettől azért félek, de az unisex dolgok meg nem nagyon tetszenek....főleg az unisex szobáról nincs semmi elképzelésem.....
Azért még várom a válaszokat :)
Mikor szültem volt egy kislány akit végig fiunak mondtak,igy a kórházba is fius cuccokat vittek be,igy kékben volt szegényke:))
Én amugy unisex rucikat vettem a fiaimnak,meg a szoba se kimondott fius.Nem is szeretem ha csak barnába meg kékbe öltöztetnek egy kisfiut.(nálunk is fiu és lánynevet is kellett bediktálni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!