Babám féktelen ordításba kezd, ha 1 méterre eljövök mellőle. Ismerős?
Ezen a kommandós kúszáson jót nevettem :D
Én is próbáltam már úgy is. Játék közben is 10 másodpecenként "kinéz" a játékból, amibe bele van merülve, nem szöktem-e meg :), van hogy kommandózva megyek, akkor is kiszúr, van, hogy énekelek neki, na azt úgy vettem észre, hogy az a legrosszabb, mert hallja a távolodást.
Próbáltam én is, hogy konyhai játékokat teszek ki neki, az se jó, mászik fel a lábamra és sír, hogy vegyem fel.
Nálunk is az vált be, hogy mindig viszem mindenhova.
Köszi a válaszokat és a bíztatást!!
Akkor csak reménykedek, hogy egyszer vége lesz ennek a nagy sírásnak, ha alrébb merek menni.
Igen, kislányom feje is belevörösödik és jönnek a krokodilkönnyek. Ő félútig eljön, lehet úgy van vele, hogy hamár ő ennyit megtett, a másik félutat tegyem meg én :o)
Nem tudom valki visszaolvassa-e, de kezd megoldódni a probléma, napok óta mosolyogva jön utánam, ha nem lát, keres és vigyorog, amikor megtalál.
Én nem csináltam semmit másként, nem tudom, mitől sikerült, de nagyon örülök :)
Remélem így is marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!