2honapos babam szeret furdeni am mikor kiveszem a vizbol iszonyu orditasba kezd. Es ez igy tart az egesz oltoztetes alatt. Van valakinek valami tapasztalata hogyan vegyem ki a vizbol es ne uvoltse vegig az egesz oltozest?
Nálunk is ez volt. Az vált be, hogy mikor kivettem őt a kádból, akkor úgy vizesen magamhoz öleltem - és úgy raktam őt a meleg törölközőbe. Előtte mindig eltartottam magamtól, hogy nehogy vizes legyek :(.
1,5 éves kisfiú anyukája
:) Vagy vizilény, mint az én fiam. Ugyanezt csinálta/csinálja ő is (13 hónapos). Pedig a fürdőben volt vagy harminc fok... a vetkőzést szó nélkül türte, a fürdést szintén (13 hónap alatt kb 2 alkalommal sirt közben, de akkor extra fáradt volt, egyébként akkor sem, amikor beleborul a vizbe), de ahogy kivettük és öltöztetni kezdtük, elkezdett üvölteni. Kivételnél most már nem üvölt, ellenben az öltöztetést végigáriázza... szerintem neki az lenne a lehető legjobb világ, ha egy szál kukiban lehetne egész nap és kedvére fürödhetne. Nagyon durva...mi csak stikában tudunk fürödni, mert ha észreveszi, leül a kád elé és bőg. Tropicáriumban meglátta a vizesést és majdnem kiesett a kezemből. Neki mindegy milyen viz, csak belemehessen... Lehet, h ti is igy jártok majd.
(Amikor a kórházban behozták első fürdetés után, vártam, hogy majd jön az orditó, vörös fejű kis csomagom, ehelyett kaptam egy tágranyilt szemű, néma kicsi babát :), ami nagyon fura volt, mert a lányom meg kb 2-3 hónapos koráig "nem lelkesedett" a fürdésért...)
2-es vagyok. Nekem erről mindig az jutott az eszembe, hogy olyan élmény lehet ez nekik, mint a születés pillanata. Amikor a testmeleg magzatvízből kikerül egy hideg ismeretlen helyre. Ott is addig sírnak míg rá nem teszik az Anya mellkasára őket :)
Lehet, hogy hülyeség, de én tökre így láttam - ezért szorítottam magamhoz fürcsi után. És bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!