Mért lett ilyen a kisfiam? 9 hónapos, é állandóan hisztizik.1 percig se játszik el egyedül, ha nem az van amit Ő akar hatalmas ordításba kezd.
ennyire talán nem durva nálunk a helyzet de ismerős amit írtál.
nekem is 9hónaposan kezdte,egy hét múlva 10hónapos a fiam,és annyira anyás lett(vagyis hol én hol apa kell neki)
nekünk van egy pihenőszékünk,és amíg pisilek,zuhanyzom...abba kötöm bele,és (tudom nem jó) de addig a tv elé fordítom,ahol többnyire zene megy,így azzal elvan egy kicsit.
Van bébikomp is,de az szintén 2személyes játék,mert már intenzíven célirányos megy,és pakol,huzigál....tehát egyedül nem lehet abban sem hagyni.Ráadásul még fogzik is(nincs még foga)és mindenért őrjöng.De ravkós,mert először bújik,puszit ad,hogy vedd föl,és 2másodperc és mutat és Höööööö-menni kell.Szerencsére van udvarunk,kutyák,macska,hinta-így ha nagyon nem bírok vele,kimegyünk,és nézzük,meséljük a nagy világot.Ő még! de is alszik jobb esetben 1-1,5órát(nagy küzdelem árán) és du is a délelőttihez viszonyítva olyan 1-2órát.ez idő alatt eszem én is mert ő is "kajamániás" mindent enne amit mi
kimaradt:
szerintem most van rajta ez a "szeparációs félelem" amit remélem hamar kinő. kitartás.
Most sírógörcs után akartam feltenni épp ezt a kérdést. Az én fiam 7,5 hónapos, de hihetetlen amilyen éktelen visításba kezd, ha lerakom, akár egy pillanatra is. Ugyanaz van nálunk, mint a kérdezőnél - elképesztő!!!!!!
Én péksütit eszek és csokit - fogalmam sincs mi a megoldás, mit rontottam el, mi a teendő. Remélem valaki ír valami bíztatót.
Ja, durva, üt, rúg, durva - rászolók, hogy nem, azért is ordít.
1.vagyok:
ő mostanában kezdett felállni,kúszik,és mászni próbál...de ugye ez sem megy felügyelet nélkül.És a legbosszantóbb,hogy mint most is egy fél óra alvás után valami felébreszti...telefon,építkezünk,és berregnek...
neki a szokása,hogy a hajamat tépi,de marok szám és csípve áll fel.Szóval ilyenkor mindig elgondolkodom,hogy biztosan kell nekünk a kis testvér-de aztán bújik és szeret,és rádöbbenek,hogy mindemellett nagyon megéri :-) így is egy imádni való,pedig néha ki tudnék futni a világból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!