Egyedül maradok egy hatalmas házban!? 18/L
A szüleim elváltak pár éve,apu elköltözött messzire (alkoholista),anyu pedig összeköltözik a barátjával.Sokan elítélik őt,hogy itt,de én nem haragszom rá,nagyon nagyon jó a kapcsolatunk,és tudom,hogy egy kis változás kárpótolni tudná az alkoholista apám miatt szerzett lelki sérüléseit.
Így 1 hónapon belül az én nevemen lesz a ház.
Mivel nem dolgozom,anyu fogja fizetni a számlákat a kaját és ugyanúgy mindent mint eddig,csak nem fog itt lakni.
A gond az,hogy a ház 3 szoba+konyha+spejz+fürdő+wc+előszoba ,legalább 120 négyzetméter.Ehhez még jön egy óriási kert műhely garázs meg stb...
Tudom,hogy ez nagyon jó,és más ennek hogy örülne,de én kicsit megijedtem.
Iskola mellett nekem kell majd mindent gondoznom,és nem hiszem,hogy menni fog.Se mosni,se főzni semmit nem tudok,mert eddig itthon mindent megcsináltak helyettem,csak az volt a dolgom hogy kitűnő legyen a bizonyítványom.
A másik pedig,hogy ha ciki ha nem,én félek este itthon egyedül.Olyan a környék,ahol sok a betörés és mindent duplán kell zárni.
4 éve van barátom,ő 25 éves.Gondolkodtam rajta,hogy megkérdezem,nincs-e kedve ha nem is ideköltözni,de esténként itt lenni velem.
Ti magatokra vállalnátok ezeket?Mit tennétek a helyembe?
"Iskola mellett nekem kell majd mindent gondoznom,és nem hiszem,hogy menni fog."
Más is meg tudja oldani, napi 12 óra fizikai munka mellett is, csak akarni kell.
És azon nem gondolkodtatok el, ha ennyire jól álltok anyagilag, hogy valami kisebbet nézni Neked? Vagy Anyukádék lakjanak a nagy házban Te meg egy kicsiben? Egyáltalán miért akarja, hogy külön lakj? Nem vágom...
Hány éves vagy?
Köszönöm a válaszokat!
Nem igazán a takarítással van bajom,hanem azzal hogy a kertbe én nem tudom hogyan kell a növényeket ápolni,vagy mikor kell elültetni stb...persze anyu is segítene,de nem akarok a nyakán lógni.
Meg pl télen vegyes tüzeléssel fűtünk,fogalmam sincs hogyan kell használni..és egyéb ilyen dolgokra gondolok.
Nem állunk jól anyagilag,csak anyu rengeteget dolgozik.
Azért szeretne egyedül lakni,mert itt minden a múltra emlékezteti,az pedig szörnyű volt.Én pedig nem akarok elmenni innen,mert itt vannak a barátaim,és ez az én otthonom.
Én is azt mondom, hogy belejössz majd a főzésbe, mosásba, de valóban ennyire fontos ezt a házat megtartani? Nem gondolkodtatok rajta, hogy eladjátok és vegyetek nektek egy kisebb lakást egy jobb környéken?
Egy kertes házban tényleg sok a tennivaló és van olyan, amit nem fogsz tudni egyedül megcsinálni csak ha hívsz mesterembert. Azért ekkora házat iskola mellett ellátni nagy feladat. Gondolom nem csak ezzel akarod tölteni a szabadidődet. Én megértem az aggodalmad.
Ha a barátod nem tud minden este ott aludni, akkor mi lesz? Azért írom csak, mert én is félek itthon egyedül a férjem nélkül 32 évesen, pedig ez nem akkora ház és jó környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!