Van itt olyan, akinek a párja sokat dolgozik vagy külföldön dolgozik?
Hogy bírjátok? Mekkora a gyerkőc? Őt megviseli?
Meséljetek!
Szerintem én mondhatom hogy sokat dolgozik a párom.
Reggel 7körül megy el és 7-8körül szokott hazaérni nagy ritka ha 6fele ér haza.
Ezért elég sokat megyek a fiammal baratnőzni,le a jatszóra, sétálni babás ismerősökkel.
Hogy télen mi lesz velünk egész nap "egyedül" azt nemtudm.
Tuti begolyózok!
8hónapos a fiam egy hónapja mászik már mindenhol fel áll szóval nagyon kell figyelnem rá.
Nem mondom hogy könnyű mert nem az!
Magamra szinte semmi időm nincs.
2x alszik egy nap 20percet es ebéd után 1 vagy jobbik esetben 2órat akkor szoktam takarítani és a dolgomat elvégezni.
Jó lenne néha magammal is foglalkozni, elmenni egyedül valamerre de ez egyenlőre kizárt.
Kedves kérdező,a kérdésed szerint gondolom a te párod is sokat dolgozik.
Te hogy bírod?
Szia. Kisfiam 4,5 éves, lányom 2,5 éves.
Férjem 7 napot van vidéken, majd 7 nap itthon, amiből 5 napot maszekol 7-17 óráig.
Mivel nem dolgozok (keresek munkát) most itthon vannak a gyerekek. Amíg volt ovi, meg a kicsinek tavasz óta bölcsi, addig nen volt vészes. Amíg oda voltak vásároltam, főztem, takarítottam... 3-tól csak velük foglalkoztam. Hosszú távon az a nehéz, hogy minden szituban nekem kell döntést hozni, nevelni, ellátni őket, betegen is. Múlt héten egyedül voltam velük, benyaltam valamit, magas láz, hányás-hasmenés. Na az úgy húzós volt.
Most hogy nyári szünet van az a nehezebb, hogy gyalog kell bevásárolni menni két gyerekkel (amúgy biciklivel szoktam), ami lasabb és vagy az idegeimre hat rosszul vagy a pénztárcámra :-)
Pihenni, kikapcsolódni az ebéd utáni alvásnál szoktam, ez kb másfél óra.
Ma epiláltam délelőtt az udvaron, addig ők leterítwtt pokrócon kirakóztak. Most el voltak, de van mikor vedzekednek, szenvednek, hintáztatni kell őket...stb olyankor nem tudok mellettük ilyeneket csinálni.
Kedves Első!
Igen, sokat dolgozik. Ráadásul mezőgazdaságban, így reggel 6-7-től este 8-9-10-ig... Így hát nem könnyű.
A kislányunk 6 hetes múlt, tehát van baj :D
Az én párom is külföldön dolgozik sajnos, de egyenlőre muszáj, nincs más választás. Segítségem = 0.
Fiunk 11 hónapos, nehezen viseljük, elég sokszor kiborultam, kevés türelmem volt, de nemrég rájöttem, többet kell pihennem, így amikor a picim alszik nappal, akkor én is. Háztartás meg megvár...
2 hetente van itthon 4 napot, szerintem őt még jobban megviseli a fia hiánya, mint a fiunkat az apja hiánya. Kisfiunk 'ebbe született bele', így ő ehhez szokott hozzá. Reméljük idővel jobb lesz, és talál itthon is rendes és jól fizető munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!