Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek külföldön dolgozik a párja és pici babájuk van?

Figyelt kérdés
Nekem hegesztő a párom.Van egy 6 hónapos babánk.Igazából már végső elkeseredésemben írok ide.Nem egy állásponton vagyunk a párommal.Én szeretném ha itthon dolgozna és velünk lenne többet.Minimum hétvégén, de mindennél jobban azt szeretném ha minden este együtt lennénk.3 hetente járt haza egy hétre.Most hazajött, de nincs itthon munkája és kezdjük felélni a tartalékokat..Szóval megint az lesz a vége, hogy kimegy..:( Azt mondja azért, hogy mindenünk meglegyen! Nekem Ő kéne és nem a pénz!Nem értjük meg egymást:((
2012. okt. 3. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is külföldön dolgozik, a Kisfiúnk 4 hónapos. Nálunk rosszabb a helyzet, 7hetes volt a Pici, mikor először találkoztak, azóta mégegyszer, és novemberben jön haza legközelebb. Én is mondtam, hogy jöjjön haza inkább hozzánk, még ha kevesebből is kell megélnünk, de nem hajlandó. Én mondtam, nekem mindegy hol és hogyan, csak együtt legyünk végre, mert ez tarthatatlan. Végülis abban maradtunk, hogy mi is kiköltözünk. Nem fogunk dúskálni albérletben, egy fizetésből, de még mindig jobban kijövünk, mint itthon. Arról nem beszélve, hogy a Fiam 3nyelven fog beszélni, és hatalmas előnnyel indul az életben.

Ti még nem gondoltatok rá, hogy kiköltözhetnétek mindannyian?

2012. okt. 3. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk áprilisban indult be a fuvarozó vállalkozásunk, nemzetközi...

A páromis úton van, akkor ment ki 5 hétre...Van egy lassan 3 éves lányunk, és egymost 5 hós lányunk!Az 5 hetes túráról 2 nappal a szülés előtt ért haza...2 hetes volt a picimikor kiment!A kicsi 14 hetes voltmikor először tudta apa úgy megölelni,hogy ne ordítson:(

Én sem ígyterveztem, de sajnos nincs muszáj mennie...

Viszont ha nem kamionozna,hanem valahol egy helyben dolgozna,mimentünk volna vele...Aztuti!!!

Ti nem tudtok kimennivele????

Asaját párombólkiindulva... SzóvalŐ inkább kimegy dolgozni, csakhogy megtudja venni a lányainak a legjobbat...Hiába sajnos keveset látja Őket, detudom, hogy mennyire fájna neki, ha nem tudna nekikmindent megadni ( a páromnak ez is fontos)!Énis más véleményen vagyok, deismerem és elfogadom mert neki ezígyfontos, és boldogt

2012. okt. 3. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

22:11-esvagyok

Szóval boldogtalanlenne, ha nem keresne ennyi pénzt!

Mondtamneki, hogy visszamegyekénis dolgozni, hogy itthonmaradhasson, de szerinte nekem alányok mellett a helyem:)

És persze ha kicsit jobban beindulunk, akkor jöhet mégegysofőr...De szerintem ez kb másfélév még...

2012. okt. 3. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát eléggé hasonló a helyzet. A mi kislányunk 8 hónapos múlt,párom kamionozik,ő egy-másfél hetente van itthon, max. másfél napot. Ez sajnos semmi, mert fél napot végigalszik, olyan fáradt, a következő napon pedig már készülünk össze neki, bevásárolunk. Most már egyre nehezebben bírom, hogy soha nincs itthon, mindent nekem kell egyedül megoldanom, szinte semmi segítségem nincs. A 8 hónap alatt kétszer volt pár óra szabadságom a pici nélkül. Nagyon szeretem a kislányom,de néha jó lenne egy kis kikapcsolódás, amikor magam tudok lenni. Sajnos nálunk is a pénz a fő motiváció. Megértelek, nagyon-nagyon nehéz egyedül, sajnos én sem tudom, mi lenne a megoldás. Jelenleg ott tartok, hogy belesz@rok az egészbe, különben csak idegbeteg leszek. Próbálok a kicsivel kettesben minél többet kimozdulni, hogy gyorsabban teljenek a napok. Csak kitartást és sok erőt tudok kívánni Nektek!

2012. okt. 3. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

Csatlakozom én is hozzátok.

Nekem már 18 hós a kislányom,de de az első perctől kezdve kint dolgozik a párom,mióta együtt vagyunk.

Ráadásul olyan izolált helyen lakunk...ami klassz mert csendes,szép,a gyerek a "zöldben" nő fel,de társaságom nagyon kevés van.Szülői ill. családi segitség egyáltalán nincs.

Tudom,hogy nagyon nehéz...az én párom is heggesztő,ráadásul mindig veszélyes üzemben dolgozik,folyamatosan referencia munkákat csinál,ami azért baj..mert igy soha sincs sokáig egy helyen,hogy legalább kimehetnénk vele és berendezkedhetnénk a gyerekkel legalább 1 évre.Mi azt határoztuk el,hogy az első adandó alkalommal,amikor hosszú távú lesz a munka..megyünk.!

Igy nagyon rossz élni,hiányzik nekünk is nagyon.

Próbáltuk itthon is,elment dolgozni..a mai napig tartoznak a pénzünkkel...no comment!

Ha a párodnak sem sikerült itthon olyan munkát,sajnos nincs sok választás...tudod,én nem vagyok nagyra vágyó és azt mondtam,hogy éljünk kevesebből és spórolok..tényleg így is..de egy idő után ha nincs pénz csak vita lesz sajnos köztetek,egy férfi nagyon nehezen viseli,ha nem tud megadni mindent a családjának!!

Egy idő után a szerelem,szeretet már nem elég a megélhetéshez...sajnos ilyen a világ!

Mi úgy hidaljuk át,hogy amennyiszer csak tud "szökik" haza és amennyit csak tud itthon van.Nem maradt kint még soha azért mert sok az utiköltség...ezt nem engedném meg és tudom őt sem tartaná vissza!

A kislányomnak pedig csináltam videót,ahol apával vannak és beszél hozzá ,rengeteg fényképet nézegetünk.

Már jön a géphez és kéri ,látni akarja apát:) ilyenkor a szivem akar megszakadni,annyira imádja az apukáját.

Telefonon "beszélnek" sokat..szóval próbálom napi szinten elősegiteni közöttük a kommunikációt.

Most is várjuk haza épp,de még legalább 24 óra mire hazaér :((( de már a hajón van !

Nagyon sajnálom ,hogy ilyen sokan vagyunk ennyire egyedül és,hogy a pénzért több ezer km választ el minket ,családokat!

És sokan azt mondják,nekünk milyen jó..mert biztos kolbászból van a kerités is...pedig nem!

Kedves Kérdező!

Inkább törekedjetek Apát követni...sajnos a mi Országunk nem tart minket itthon egyenlőre! :(

Kitartást Nektek!!!

Bocsánat,hogy sokat fecsegtem!!!

2012. okt. 3. 23:13
 6/7 Emmami ***** válasza:

Szia!

Meg tudlak érteni, nekem 3 hetes a babám, egyedül vagyok vele. A terhességem felétől kezdve dolgozik kint a párom. Azt gondolom jobb helyzetben vagy, mert az elmúlt 5 hónap alatt összesen 1,5 hetet volt itthon. Sajnos nekünk is nagyon kell a pénz. :( Amint nagyobb lesz a baba meglátogatjuk őt, és ha sikerül úgy intézni, akkor jövő nyáron kiköltözünk hozzá. Én sem egyedülálló anyukaként képzelem az életet egy fantom férjjel. Inkább dolgozom majd 4 órában valamit,minthogy külön éljünk. Kitartás, nekünk legalább van férjünk, aki igyekszik, de vannak olyan anyák, akiknek nincs biztos pontja, és kilátástalan a jövője. Lehet, hogy most azt mondod, neked nem a pénz kell. De hidd el, ahhoz, hogy a gyermekednek tudj pelenkát venni, ruhát és mindent, ahhoz pénz kell. És rossz érzés lenne,ha azon kéne gondolkodnod, hogy megengedheted-e, hogy a gyerek pamperst használjon, vagy vmi no name pelust, amiből kifolyik minden, és még a bőre is kiütéses. A gyerek a legfontosabb, és az ő jövöje, ez pedig áldozatokkal jár.

2012. okt. 4. 10:34
 7/7 Bogyo110 ***** válasza:

Szia! Szintén sorstárs vagyok igaz az én párom magyarországon dolgozik csak az ország másik végén ,bár ő hétvégén vagyis szombaton éjjl érkezik haza és vasárnap késő délután megy vissza szóval ithol is van meg nem is!

És igy megy ez mostmár 1.5 éve kislányunk 20 hónapos .Nálam is kiborul a bili mostanában de mivel én gyeden vagyok az ő fizetése meg sokkal több ott vidéken mint itt a mi városunkban ezért ha haza jönne akkor kicsit gondban lennénk! én is nagyon nehezen birom de sajna nincs más lehetőség,még az se hogy utánna menjünk mert nekünk meg hiteles lakásunk van pluszba meg nem tudnánk mégeggyet albérletet fizetni!ugyhogy marad a külön töltött hetek már előre félek ha én is vissza megyek jövőre dolgozni hogyan fogok mindent egyedül ithol megoldani .Kitartás csajok !

2012. okt. 4. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!