Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy zuhanyoztok, esztek,...

Hogy zuhanyoztok, esztek, vagy csináltok bármit a pici baba mellett ha nem akar aludni és egyedül lerakva egy percig sincs el? Hogy oldjátok meg ha időre kell mennetek valahova, pl orvoshoz? Milyen taktikáitok vannak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 12:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit túlaggódtad ezt!

Ő elvan nélküled, TE mégy oda hozzá! Nem az a baj, hogy ő rádkap, hanem hogy TE megszokod, hogy minden pillanatban őt lesed, s nehéz lesz leszokni!

Szeretni kell, de okosan. Ez azt jelenti, hogy addig, míg nincs a babba kárára! ha az anyja pisilni sem mer elmenni, az igenis a pici kárára van. Hagyd csak őt, majd ahogy nő, egyre többet elnézeget egyedül is!

Persze ha szüksége van rád, segíts neki, de nem kell egész nap kézben lennie! Hagyd pihenni is! És addig te is végződj el. Pár perc, amíg nem vagytok szinkronban, természetes! Hamarosan összecsiszolódik az időérzéketek!

Én mindig előre etettem, tisztáztam, mielőtt sírt volna.

Aztán telehassal tisztán boldogan nézegetett. A lány. A fiam délutánra úgy elfáradt, hogy mindenképp üvöltött, csak az apja mellkasán nyugodott el!

2009. okt. 14. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!