Hogy zuhanyoztok, esztek, vagy csináltok bármit a pici baba mellett ha nem akar aludni és egyedül lerakva egy percig sincs el? Hogy oldjátok meg ha időre kell mennetek valahova, pl orvoshoz? Milyen taktikáitok vannak?
szerintem nincs igaza:)
a fiam is jött velem mindenhová, bár nálunk más ok volt. 7 hetesen majdnem megfulladt a kiságyban, mert sírt, amíg engedtem a fürdővizét. talán több nyálat nyelt, v ki tudja, a lényeg, h mikor elzártam a vizet, hallottam, h fuldoklik a kiságyban. berohantam, hasra fektettem, kicsit ütöttem a hátát, aztán kivettem, mire lassan visszatért a színe és renden volt. onnantól kezdve mindehová vittem, gondolom érthető...
17 hónapos lesz a héten, tök elvan akár 1 órát is egyedül, amíg látja, h dolgom van: rendrakás, porszívózás... mikor végeztem ,akkor együtt játszunk. szóval nem lóg rajtam kicsit sem. szerintem ez nem ettől függ, hanem a gyermek személyiségétől. mindenki más, mindenkinem másfajta és minőségű foglalkozás kell.
Nekem pénteken lesz 2 hónapos a kisfiam, és egy hete kezdett el csak egyedül is meglenni, úgy hogy nem sírt. Előtte ugyanaz mint nálad, a kiságyban nem maradt meg, csak kézben aludt és szinte egész nap ott kellett lenni mellette.
Hát sokat sírt amikor nekem dolgom volt. Aztán egy hete szinte az egész napot végigordította a kiságyban és utána kezdett magában is meglenni. Kitartás, hamarosan véget ér ez a szörnyű időszak.
Bocs a 13:23asnak csak már közbeirtak.
De akkor kiegésziteném, hogy ez baba függő.Van aki elvan van aki az egész napot átüvölti ha nem látja az anyját!
Szóval ha a gyereked elvan akkor jó,ha nem akkor kell kitalálnod egy olyan megoldást ami később nem fog visszacsapni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!