Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy zuhanyoztok, esztek,...

Hogy zuhanyoztok, esztek, vagy csináltok bármit a pici baba mellett ha nem akar aludni és egyedül lerakva egy percig sincs el? Hogy oldjátok meg ha időre kell mennetek valahova, pl orvoshoz? Milyen taktikáitok vannak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 12:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%
Legyél türelmes, nem fogod elkapatni, ha felveszed, csak a biztonságérzetét növeled, hogy te mindig ott vagy vele. Ezért lesz jól el egyedül később. Vedd fel nyugodtan, nem ez lesz örökre, csak még néhány hétig. Majd meglátod, mennyire gyorsan változik! :)
2009. okt. 14. 13:11
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
De hát csak szabad egy picit sírni neki, hát beszélni még nem tud! Nem órákat, de picit.
2009. okt. 14. 13:12
 23/31 anonim ***** válasza:
71%
meglátod, ha mot nem hagyod egy kicsit egyedül, akr ha sír is, ha nagyobb lesz, 1percre se lehet majd mmagára hagyni.akkor már nehezebb lesz.
2009. okt. 14. 13:23
 24/31 anonim ***** válasza:
86%
Az utolsónak teljesen igaza van.
2009. okt. 14. 13:24
 25/31 anonim ***** válasza:
69%

szerintem nincs igaza:)

a fiam is jött velem mindenhová, bár nálunk más ok volt. 7 hetesen majdnem megfulladt a kiságyban, mert sírt, amíg engedtem a fürdővizét. talán több nyálat nyelt, v ki tudja, a lényeg, h mikor elzártam a vizet, hallottam, h fuldoklik a kiságyban. berohantam, hasra fektettem, kicsit ütöttem a hátát, aztán kivettem, mire lassan visszatért a színe és renden volt. onnantól kezdve mindehová vittem, gondolom érthető...

17 hónapos lesz a héten, tök elvan akár 1 órát is egyedül, amíg látja, h dolgom van: rendrakás, porszívózás... mikor végeztem ,akkor együtt játszunk. szóval nem lóg rajtam kicsit sem. szerintem ez nem ettől függ, hanem a gyermek személyiségétől. mindenki más, mindenkinem másfajta és minőségű foglalkozás kell.

2009. okt. 14. 13:31
 26/31 anonim ***** válasza:
74%

Nekem pénteken lesz 2 hónapos a kisfiam, és egy hete kezdett el csak egyedül is meglenni, úgy hogy nem sírt. Előtte ugyanaz mint nálad, a kiságyban nem maradt meg, csak kézben aludt és szinte egész nap ott kellett lenni mellette.

Hát sokat sírt amikor nekem dolgom volt. Aztán egy hete szinte az egész napot végigordította a kiságyban és utána kezdett magában is meglenni. Kitartás, hamarosan véget ér ez a szörnyű időszak.

2009. okt. 14. 13:32
 27/31 anonim ***** válasza:
84%
Igazat adok az utsó előttinek.Én nem cipeltem sehova (lakáson belül)magammal a pici babát ha épp dolgom volt.Beraktam a járókába a haverjaival és ha nem aludt és én nem értem rá akkor elvolt velük.Persze ez addig működött amig el nem indult onnantól kezdve meg őjön velem mindenhova:)Most 13 hónapos és lehet hogy pont ezért,de soha nem lógott rajtam,szépen el tud játszani egyedül is (egy ideig).
2009. okt. 14. 13:33
 28/31 anonim ***** válasza:
82%

Bocs a 13:23asnak csak már közbeirtak.

De akkor kiegésziteném, hogy ez baba függő.Van aki elvan van aki az egész napot átüvölti ha nem látja az anyját!

Szóval ha a gyereked elvan akkor jó,ha nem akkor kell kitalálnod egy olyan megoldást ami később nem fog visszacsapni..

2009. okt. 14. 13:36
 29/31 anonim ***** válasza:
57%
Hú, hát úgy látom, a bébi nálatok átvette a parancsnokságot, úgyhogy nehéz lesz így bármit is elnitézned. Nekem is első gyerek, én is imádom, de azért mert megszületett továbbra is szeretek egyedül ücsörögni a wc-n.De ha ez a kisbaba valójában nem marad el egyetlen percig sem, akkor le kell mondanod a zuhanyozásról, evésről, ivásról, nem csinálsz semmit, és nem mész el sehová.
2009. okt. 14. 14:19
 30/31 anonim ***** válasza:
75%
Vidd magaddal, vedd magadra nyugodtan. Így fogja magát biztonságban érezni. Aki pedig biztonságban érzi magát elvan egyedül is. Azok a babák, gyerekek, akiktől lépni sem lehet, akik nem hagyják az anyjukat telefonon beszélni, már bocsánat, de igen sok lekoptatós játszmát végig élhettek! Nehogy elkapassuk a gyereket! Ugyanmár!Bőven elég akkor sírni hagyni, ha a tésztát kell leszúrni vagy a húst megfordítani! Ha megtanulja, hogy mindig ott vagy, ha szükség van rád, bízni fog benned és hagyni fog élni. Ha nem, akkor jönnek játszmák...
2009. okt. 14. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!