Hogy zuhanyoztok, esztek, vagy csináltok bármit a pici baba mellett ha nem akar aludni és egyedül lerakva egy percig sincs el? Hogy oldjátok meg ha időre kell mennetek valahova, pl orvoshoz? Milyen taktikáitok vannak?
Szia!
Én beteszem a pihenőszékébe becsatolom és viszem magammal ahol éppen dolgom van.Persze ott is van,hogy sír,de ha menni kell valahová akkor menni kell és valahogy össze kell készülődni.
hordozókendővel jó lehet zuhanyozni :D:D
én is viszem magammal mindenhova - egy plédet terítek le és arra fektetem
pl zuhanyozás közben a fürdőszobában van a földön és közben kukuccsosat játszok vele a zuhanyfüggöny mögül :)
A babám még csak 1 hónapos, és még nem válik be ha a közelbe teszem amig elvégzem a dolgom és csak beszélek hozzá.
KAkilást hogy oldjátok meg? Beviszitek a bűzbe?:)
Én ilyen esetben nem foglalkozom hogy hisztizik, megyek csinálom a dolgom. Vagy ha van ott valaki akkor rá bízom.
Kap egy cumit a szájába és kész. 7 hós .
Nálunk ugyan ez volt,egyszer végigorditotta,amig elkészültem a dokihoz. Muszáj volt egyedül hagynom.
Én általában akkor csinálom a dolgaimat,ha a párom már otthon van. Meg persze ha elaludt a Drágám. Most már jobb valamivel a helyzet,mert már 4 hónapos,egyedül is elvan egy kis ideig,de az elején semmi idöm nem volt,csak ölben volt el,még enni se tudtam :( De ha sürgös dolgom volt,beraktam a kiságyba és otthagytam,persze orditott. Ö még úgy sem volt el,ha ott voltam vele a szobában,csak ölben akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!