Mit gondoltok ezekről a keresztnevekről? Nektek melyikek
tetszenek, és melyek azok a nevek, amik nem?
Figyelt kérdés
Lány nevek: Bella, Gemma (Dzsemma), Hanna, Jázmin, Roxána, Mirabella, Liliána, Klarissza, Káren (becézve esetleg Kárá)és a Ketrin is tetszik még.
Fiú nevek: Dominik, Edvárd, Viliem, Jeremi (Dzseremi), Noel, Richárd (Ricsárd), Jonatán (Dzsoneten). Utóbbi név beceneve a Jace (Csész), ami nekem nagyon tetszik. De érdekelne a ti véleményetek is. Bár ezeknek a neveknek jó része angol változatában jobban mutat leírva, de csak így anyakönyveztethetőek.
Nekem angol nevek közül lányban a Michelle,fiúban a Cristopher tetszett.
2013. jún. 19. 23:44
22/35 anonim válasza:
Sokat segítene, ha leírnád a vezetéknevet is. Egyébként nekem ezek közül a Káren, Ketrin, illetve a Jonatán és a Richárd tetszik. Sok boldogságot!
2013. jún. 20. 00:31
23/35 anonim válasza:
dimitrij. igazad van, legyen angol vezetékneve, magyar meg orosz keresztneve. Szegény gyerek
2013. jún. 20. 06:37
24/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, ha nem figyeltél volna a Dimitrij név csak tetszett nekem, a kérdésemben sem soroltam fel. Ha nem vagy képben ne is válaszolj!
2013. jún. 20. 19:02
25/35 anonim válasza:
na, és még az anyja is bunkó szegénynek.
2013. jún. 20. 19:14
26/35 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy vicc a kérdés...
Most rajongsz az idegen hangzású nevekért vagy az apa külföldi???
Ráadásul emlékszem korábbi kérdésiedre. szerintem a 15 a nevedben az életkorod.
2013. jún. 20. 19:18
27/35 A kérdező kommentje:
Először is a férjem angol, Angliában született, de magyar állampolgár, még gyerekkorában került Mo.-ra. De jelenleg New York-ban élünk, és igen rajongok az idegen hangzású nevekért, de a családom azt akarja, h magyar nevet kapjanak a gyerekek. Másodszor a nevem mellett a 15 nem az életkoromat jelenti, hanem egy jelentős 15.-ei napot jelöl. Ugyanis tavaly szeptember 15-én házasodtunk össze a férjemmel, ezért fontos számomra a 15. És igen vannak korábbi kérdéseim is, de az miért függ össze a nevekkel kapcsolatos kérdésemmel?
2013. jún. 20. 20:19
28/35 anonim válasza:
mert azokból kiderül az értelmi szinted, ami nem felnőtt nőre vall.
2013. jún. 20. 20:24
29/35 A kérdező kommentje:
na, és ugyan miért? nem látom be, mi a gondod? Mellesleg jogász vagyok, semmi baj az értelmi képességemmel.
2013. jún. 20. 20:29
30/35 anonim válasza:
A férjed akkor csak magyar állampolgár?Születésénél nem kapta meg az angolt?Vagy az ő szülei is magyarok?
Márcsak azért kérdezem,mert ha igen,akkor viszont nem engedélyezik csak a fonetikus formát a neveknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!