Mit gondoltok, elég egy babatartó a nagy kádba, ha ott fürdetnénk, nem babakádban?
Babakád igazából vízspórolás miatt jó.
Első gyereknél volt babakádunk.
Másodiknál már nem volt, de ő nem szeretett fürdeni az elején, úgyhogy mindig csak gyorsan lezuhanyoztam, aztán kb 2 hóstól kapott egy biztonsági babafürdetőt (olyan alakja van mint a hordozónak).
Harmadik gyereket az első két hónapban a lavórban fürdettem meg (nem koszos lavór, mielőtt valaki lehord, egy sima nagy műanyag lavór, amibe a tiszta ruhákat szoktam kiszedni a mosógépből), azóta a biztonsági fürdetőt használja ő is a nagykádban.
Egyrészt vízpazarlás a nagy kádat teleengedni pár perc lemosás kedvéért, másrészről a nagy kádat szerintem nem lehet minden egyes nap annyira tisztán tartani, hogy beletegyünk egy újszülöttet (nekem pl. a mosógép is oda ereszti a vizet.
Én 1000ft-rt vettem babakádat használtan, ez nem nagy összeg, ráadásul később is lehet használni pl. ruhát áztatni benne.
1.v
Még az a baj az újszülöttes nagykádas megoldással, hogy csutkára be kell hajolnod oda minden este, hát a hátad fog leszakadni egy hét után.
megint 1.
Én a gyerekkádat és a lavórt rátettem a mosógépbe. Ha van erre lehetőség nálatok?
Pici panel fürdőszoba, nem fért volna be állvány is (konkrétan egy személy alig fér be).
Az nekem nem szimpatikus, hogy a kiskádnyi vízzel sétálgassak, hogy behozzam a nappaliba :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!