Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a keresztnevekről? Nektek melyikek tetszenek, és melyek azok a nevek, amik nem?

Figyelt kérdés

Lány nevek: Bella, Gemma (Dzsemma), Hanna, Jázmin, Roxána, Mirabella, Liliána, Klarissza, Káren (becézve esetleg Kárá)és a Ketrin is tetszik még.

Fiú nevek: Dominik, Edvárd, Viliem, Jeremi (Dzseremi), Noel, Richárd (Ricsárd), Jonatán (Dzsoneten). Utóbbi név beceneve a Jace (Csész), ami nekem nagyon tetszik. De érdekelne a ti véleményetek is. Bár ezeknek a neveknek jó része angol változatában jobban mutat leírva, de csak így anyakönyveztethetőek.

2013. jún. 19. 21:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
Akkor miért csak fonetikusan anyakönyvezhető????
2013. jún. 19. 21:33
 12/35 anonim ***** válasza:
91%

Tetszik: Gemma (de így G-vel, dzs-vel nem), Hanna. Semleges: Jázmin, Roxána, Mirabella, Liliána. Nem tetszik: Bella, Klarissza, Káren, Ketrin.

Fiúnév: Dominik jó,többi nem. Ha New Yorkban élsz, akkor miért csak így leírva engedélyeznék?

2013. jún. 19. 21:36
 13/35 A kérdező kommentje:
Mert valószínűleg Magyarországon fogok szülni, de ez még nem biztos.
2013. jún. 19. 21:39
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
De ha az apa angol és nevére veszi akkor nem kell fonetikusan anyakönyvezni:)
2013. jún. 19. 21:43
 15/35 A kérdező kommentje:
ezt nem tudtam, mármint, h. akkor nem kell fonetikusan anyakönyveztetni. Ennek örülök. :)
2013. jún. 19. 21:51
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Elég rosszul is nézne ki mondjuk a Dzsemma O'Brian :D

Örülök akkor ha örülsz:)

2013. jún. 19. 21:58
 17/35 A kérdező kommentje:
örülök, csak most már el kellene döntenünk a nevüket. Egyébként azért ezek a nevek jöttek szóba, mert mindnek van jelentése, értelmes és szép jelentése, ami befolyásolhatja majd a gyerekek fejlődését is. Legalábbis ezt olvastam.
2013. jún. 19. 22:01
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lány nevek közül:Gemma,Hanna,Jázmin és a Caren

fiú nevek közül:Dominik,Richard

Más neveken nem gondolkoztatok esetleg?

2013. jún. 19. 22:08
 19/35 A kérdező kommentje:
De, szóba jöttek más nevek is. Mint a Kendra, Szelma, Dimitrij, Edmund, Evolet, Amira. De ezeket végül elvetettük a semmit mondó jelentésük végett. Neked milyen nevek tetszenek amúgy?
2013. jún. 19. 22:12
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Ami nekem tetszik:Sophie,Szonja,Emily,Amelia,Clare,Evelyn

Fiú:Patrik,Marcell,Benjámin,Dániel-Daniel,Olivér-Oliver

2013. jún. 19. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!