Ti mit gondoltok? Jogosan tolt le engem egy anyuka?
Egy kicsit túlreagálta az anyuka a dolgot.
Tény, hogy az állatok betegséget terjeszthetnek, amit elkaphatnak a gyerekek is, de ugyan már hogy lehetne ezt egy játszótéren elkerülni? Attól, hogy megfogja, még baja nem lesz. Ha netán a kezéről bekerül a szervezetbe, az megeshet, de ezt elkerülni nem lehet.
Otthon igen, mert csinálsz egy homokozót a gyereknek, letakarod fóliával és akkor nem megy bele a macska. De egy nyilvános játszótéren és hogy még erre figyelmeztetni is kelljen? Ugyan már! Szerintem ezzel mindenki tisztában van, hogy ez benne van a pakliban, hogy állatok is járhatnak ott az ember gyereke előtt.
nálunk elkerített játszóterek vannak és én fiam is talált már kakát.
Ne foglalkozz vele,szerintem nem volt jogos.Ő is kiírhatna magára egy táblát,hogy "paramami vagyok,szólj, ha kakát látsz akárhol mert akkor mi megyünk" :)
Amúgy én is csak kidobtam és fertőtlenítettem a kezünket,aztán játszottunk tovább...hozzáteszem eddig 3x talált a fiam kakát, ezt mind a 2.terhességem első trimeszterében...:)
Igaza volt, de az ordítás túlzás.
A kisfiam olyan fertőzést kapott attól, hogy nyílt homokozóban játszott, hogy az orvos is csak lesett.
Rengeteg ecsetelő és kenőcs kellett mire helyre jött.
Az orvos mondta, hogy macskapiszok okozta a fertőzést, ami nagyon ritka.
Ebből tanultam.
A lányom nem engedem nyilvános homokba, csak a telken a miénkbe, ami el van zárva .
Rám is hülyén néznek, amiért nem engedem homokozni a lányom, de hidegen hagy ki mit gondol .
Ha az ő gyerekük lett volna beteg tőle, akkor máshogy reagálnának
Hagyd, ne foglalkozz vele! Az anyuka kicsit túlpörögte a történetet. Ha ennyire félti a csemetét, álljon oda, ahol a gyerek van, és figyelje minden mozdulatát.
Ha jobban belegondolok, ha én vagyok a te helyedben, én sem kezdek el kiabálni, hogy "akinek a gyereke a homokozóban van, az tudjon róla, hogy macskabudiban ül". Ugyan már! Ezek azok a mamatípusok, akiktől falra mászok.Figyelje, hol van a gyereke, mit játszik, mivel, stb....
Évente 6-8 gyerek vakul meg a homokozókban összeszedett fertőzéstől, amit az állati ürülék okoz. Ezért kiabált veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!