Ti mit gondoltok? Jogosan tolt le engem egy anyuka?
10-es vagyok.
Azt elfelejtettem odaírni, hogy természetesen nem kellett volna veled kiabálnia. Ha fél a macskakakától ne engedje a gyerekét a homokozóba.
Szerintem kissé túldramatizálta a dolgot az anyuka,nem értem miért kellett ekkora műsort csinálni. Elvégre amelyik homokozó nincs lefedve ott evidens, hogy van állati ürülék is. Személy szerint minden kis homokozóhoz raknék kutat, ahol le tudják a gyerekek öblíteni a kezüket (jobb híján).
Off:Kicsinek én is a homokozóból szedtem össze a toxoplasmát. Szerencsére eddig nem a látóidegre ment egyik gyulladás sem, csak imádkozni tudok, nehogy megvakuljak idősebb koromra a bal szememre. :(
Hát nézzetek hülyének, de én azt sem tudnám, hogy néz ki egy macskakaki egy homokozóban.... annyi minden van benne, én még nem láttam.
Tudom, hogy van, nálunk rengeteg kóbor macska van a lakótelepen, nem is szeretem a macskákat, tisztában vagyok vele, hogy lehet a homokban, sőt még madárkaki is, mert fa alatt van sok homokozó, ezeket mérlegeltem, mikor beengedtem a fiam a homokozóba.
Nem volt jogos a felháborodása az anyukának, főleg, hogy mindenki magából indul ki, ha ti nem csináltatok belőle nagy ügyet, akkor miből kellett volna gondolnod, hogy ez másnak a legnagyobb problémája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!