Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy fiu aki már legalább 2 éve tetszett es ezt az egyik legjobb barátnőm nagyon jol tudta viszont ennek ellenére o rahajtott a fiura es osszejottek szerintetek jogosan haragszom ra? Ti mit gondoltok a baratnomrol?
Nem esne jól, az biztos.
Az én legjobb barátnőm egyszer visszautasított egy srácot miattam, mert tudta, hogy megbántana azzal, ha összejönnének. Ilyen egy igazi barátnő!
azért nem hajtottam rà mert nekem nem a nyilvànos nyomulàs a stilusom!
a baratnomnek viszont igen!!
egyépként pedig volt nàlla esélyem mert o is sokszor volt belém szerelmes ès még az osztalytarsaink is azt gondoljak h nekünk kellett volna osszejonnunk
màr bocs de te férre értettél
a nyilvànos nyomulàst ugy értettem hogy èn épp beszelgettem vele és erre jött a baràtnom odaàllt közénk és elkezdett olyanokat mondani hogy ,,jujj szempilla kozelbe kerultem veled"es oda hajolt hozza mintha én ott se lennék.
ezt ugy ertem h en is tettem sok mindent de amikor o dumalt vele akkor en nem àlltam közéjük ès kezdtem el ,,szempilla kozelbe " kerulni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!