Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt egy fiu aki már legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy fiu aki már legalább 2 éve tetszett es ezt az egyik legjobb barátnőm nagyon jol tudta viszont ennek ellenére o rahajtott a fiura es osszejottek szerintetek jogosan haragszom ra? Ti mit gondoltok a baratnomrol?

Figyelt kérdés

#fiú #szerelem #bar #haragàtnő
2013. ápr. 11. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Mindkét embert kukázd és kivánj nekik sok boldogságot:)
2013. ápr. 11. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem esne jól, az biztos.

Az én legjobb barátnőm egyszer visszautasított egy srácot miattam, mert tudta, hogy megbántana azzal, ha összejönnének. Ilyen egy igazi barátnő!

2013. ápr. 11. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
miért nem te hajtottál rá? vagy ha nem volt nála esélyed és csak egy fiú aki tetszett, akkor nem mind1? én tini koromban sem akadékoskodtam ennyit :)
2013. ápr. 11. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:

azért nem hajtottam rà mert nekem nem a nyilvànos nyomulàs a stilusom!

a baratnomnek viszont igen!!

egyépként pedig volt nàlla esélyem mert o is sokszor volt belém szerelmes ès még az osztalytarsaink is azt gondoljak h nekünk kellett volna osszejonnunk

2013. ápr. 11. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Anyukám, te gyakorlatilag lósz@rt sem tettél a kapcsolatért csak vártad a sültgalambot. A másik hölgy jött, látott, és győzött! Őt tényleg érdekelte a srác ezt ki is mutatta és nem játszotta a hercegnőt. Jogosan övé a srác!
2013. ápr. 11. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:

màr bocs de te férre értettél

a nyilvànos nyomulàst ugy értettem hogy èn épp beszelgettem vele és erre jött a baràtnom odaàllt közénk és elkezdett olyanokat mondani hogy ,,jujj szempilla kozelbe kerultem veled"es oda hajolt hozza mintha én ott se lennék.

ezt ugy ertem h en is tettem sok mindent de amikor o dumalt vele akkor en nem àlltam közéjük ès kezdtem el ,,szempilla kozelbe " kerulni vele

2013. ápr. 11. 21:48
 7/7 acelsziv ***** válasza:
Szerinted nevezhető barátnőnek aki nyilvánosan szedi el a leendő partnert? Mellesleg lehet, hogy nem voltál eléggé egyértelmű és nem jött át neki, hogy akarsz valamit.
2013. ápr. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!