Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van köztünk? .
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel úgy viselkedünk mint a szerelmes pár, de a barátok előtt mi is csak barátok vagyunk.. Egymásnál alszunk és eddig csak puszilgattuk ölelgettük egymást, mindent megbeszéltünk.. de pár napja lefeküdtünk egymással.. azt hittem itt a vége a barátságunknak, de megbeszéltük rögtön utána, hogy szeretjük egymást és mintha semmi sem történt volna ugyan úgy ölelgettük egymást.. viszont az hogy összejöjjünk szóba sem került!!!! Nem értem.. szerintetek??2013. ápr. 6. 16:12
1/12 A kérdező kommentje:
18/L
2013. ápr. 6. 16:12
3/12 anonim válasza:
útálom a fajtádat
álszent k.rva vagy
barát...pfff
4/12 A kérdező kommentje:
K*rva aki pénzért. ;)
2013. ápr. 6. 16:18
5/12 anonim válasza:
levegő XD
ez olyan barátság extrákkal dolognak tűnik :D
6/12 anonim válasza:
4! legalább felvállalják magukat
pont a hozzád hasonló képződmények miatt mennek tönkre a kapcsolatok
7/12 anonim válasza:
BArátság +
Amelyik kapcsolat tönkre megy az tönkre akar menni...
8/12 A kérdező kommentje:
Egyikünk sem él párkapcsolatban mellesleg! Sosem voltam hasonló helyzetben, nem szoktam párokat szétszedni mint ahogy itt írták hogy a "fajtám"..
2013. ápr. 6. 16:33
9/12 anonim válasza:
Haha ne foglalkozz velük, irigyek hogy jól érzed magad
üdv 1 fajtatárs :D :D
10/12 anonim válasza:
nézd meg a barátság extrákkal c. filmet és mindenre fény derül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!