Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet több is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet több is köztünk?

Figyelt kérdés

Megismertem itt egy lányt,bejelöltük egymást facebookon,nekem nagyon tetszik, ő is helyesnek talál,rengetek közös van bennünk,sőt,szinte csak közös,már 1 hónapja minden napi rendszerességgel több órákat beszélünk.

Rengeteget gondolok rá egész nap,vele fekszem,vele ébredek,ha nem beszélünk hiányzik.Ő is így érez,állítása szerint,arra vágyik,hogy ne legyünk ilyen messze egymástól ( 180km).Még neki sem és nekem se volt kapcsolatunk,1-1× voltunk szerelmesek pár éve.

Szerintetek van jövője a kapcsolatunknak?

2013. márc. 28. 23:31
 1/5 A kérdező kommentje:

Egyik este kérdeztem tőle,hogy mit kívánna,és azt mondta,hogy ha mellettem lehetne,és odabújhatna hozzám,

Ja és még nem láttuk egymást élőben.

17F vagyok a lány 16 éves

2013. márc. 28. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Van, az a jövője, hogy vége lesz...
2013. márc. 28. 23:34
 3/5 A kérdező kommentje:
miért? :(
2013. márc. 29. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs sok jövője ennek az egésznek.

Bár én alapból az ilyen internetes ismerkedéseket elég negatívan ítélem meg bár ennek nyilván vannak okai, mégpedig a korábbi rossz tapasztalatok.

Nem szeretnélek elkeseríteni, ne érts félre, de az interneten mindenki azt ír, amit akar vagy épp amit a másik olvasni szeretne. Én nagyon megjártam ezzel a dologgal, s azóta abszolút nem hiszek benne, pedig pár hónapja még meggyőződésem volt, hogy simán lehet jól ismerkedni a neten. Nálunk is hasonló volt a szitu, fb-okon beszéltünk napi 2-3-4 órákat, mindig érdeklődő, figyelmes volt, félreérthetetlen jelek, utalások voltak stb. Egy városban laktunk, korábban buliztunk is együtt. Megbeszéltünk egy találkát, tök jónak éreztem meg minden, ehhez képest r*hadtul nem lett folytatása és rájöttem, hogy az a nagyon figyelmes, kedves és segítőkész srác, akit megismertem az interneten keresztül mégsem annyira figyelmes, kedves és segítőkész. Elég nagy volt a pofára esés.

Szóval sok buktatója van ennek..

2013. márc. 29. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:

A távolság túl nagy.

Persze el lehet csevegni interneten keresztül akár évekig is, de annak nincs sok értelme.

Szóval találkoznotok kéne de nem egyszer, mutatóba, hanem úgyhogy rendszeresen, ahogy szokás.

Ha te úgy gondolod, hogy hátha lesz valami szexuális élményed, akkor talán egyszer érdemes 180 kmt utazni de ha te egy normális kapcsolatot akarsz akkor a közeledben keress lányt.

2013. márc. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!