Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezek egy amerikai sráccal. Annyira tetszik és szerintem én is neki. Valakinek valami ötlet a köztünk lévő távolság áthidalására? 17/L
ha arra gondolsz, nem hiszem ebből valaha is lenne valami komoly
lehet találkoztok egyszer, de még ez sem biztos N
Először is találkozzatok. Aztán esetleg valamelyikőtök továbbtanulhat a másik országában. Vagy egy harmadikban.
Sajna ide tényleg három dolog kell csak: pénz, pénz és pénz.
Hmm sajnos nem túl jók a kilátásaink, ezt én is belátom.
De azért mekkora "love story" lenne, ha mégis összejönne.... :) végülis a remény hal meg utoljára...
levelezel es tettszik?
Lattad mar fenykepen, vagy webcameran? Mert amig nem, addig nincs 'love story'.
Ha mar agyon webcameraztatok magatokat es lattatok/hallottatok egymast elo egyenes adasban, es tovabbra is van vonzalom, akkor esetleg lehet szemelyes talalkozorol beszelni, de azt is csak, ha mar elmultal 18 es a fiu jon hozzad!
ha csak 'leveleztek' akkor nem tudom mirol beszelsz...
Ha te szüleid is keresnek óránként kb. 10-20 ezer forintot, akkor simán áthidalható. :)
Az én szüleim viszont kb. 800 forintért dolgoznak... Így nem jött össze az USA-ba rendszeres kiutazás, amíg el nem kezdtem dolgozni, kb. 8000 forintos órabéren.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!